Concert Smiley la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Concert Smiley la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Concert
pop, rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
50/70 de lei online; 60/80 de lei la HRC
Descriere

Smiley in concert la Hard Rock Cafe, sambata, pe 1 iunie 2013, in cadrul unui nou eveniment special oferit de Sprint Media si Bestmusic.ro.

Cel mai prolific artist roman din ultimii ani, SMILEY, concerteaza sambata, 1 iunie, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, in cadrul unui eveniment special oferit de Sprint Media si Bestmusic.ro.
 
Smiley revine in atmosfera calduroasa din probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Bucuresti, Hard Rock Cafe, alaturi de band-ul sau compus din muzicieni numai unul si unul si promite, ca de obicei, un show pe cinste presarat cu piesele care l-au facut celebru dar si cu multe surprize. Evident, nu vor lipsi "Cai(i) verzi (de) pe pereti" prezenti de fiecare data la concertele live ale artistului din ultima perioada.
 
Special pentru acest eveniment, organizatorii vor vinde bilete in picioare in fata scenei, pentru a avea parte de un concert 100% cu o atmosfera pe masura, urmand ca locurile la masa sa fie ocupate doar in partea stanga respectiv dreapta a scenei (fumatori/nefumatori). 

Biletele pentru concertul Smiley & Band de pe 1 iunie pot fi gasite dupa cum urmeaza:
 
- In format electronic pe www.iabilet.ro la preturile de 50 de lei cu loc in picioare si 70 de lei cu loc la masa. Da, online este mai ieftin, in plus, platesti cu Cardul sau cu Paypal iar biletele le primesti pe e-mail. Le printezi si vii cu ele la intrare. E-mailul cu bilete este valabil oricand asa ca poti cumpara biletele acum si le printezi in ziua concertului.
 
- In format fizic, incepand cu luna martie, la Hard RocK Cafe si in ziua concertului la intrare la preturile de 60 de lei loc in picioare si 80 de lei cu loc la masa.
 
Pentru plata ramburs sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro
 
Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.
 
Concert Smiley la Hard Rock Cafe din Bucuresti, sambata pe 1 iunie 2013. Pana una altasa reascultam piesa Nu deranjati si videoclipul pentru Dincolo de Cuvinte, colaborarea cu fratele Velea.
 
Cand l-ai vazut ultima data live pe Smiley? Ce piese ai vrea sa asculti live?
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL