Concert Sonny Flame - lansare album Way of Life in Club Oxygen

Concert Sonny Flame - lansare album Way of Life in Club Oxygen
Concert
dance-pop
Locatia
Club Oxygen
Adresa
Sun Plaza, Calea Vacaresti, nr. 391 Bucuresti
Pagina evenimentului
Descriere

Sonny Flame si Red Clover Media ne asteapta la lansarea albumului Way of Life, debutul lui Sonny, in Club Oxygen din Bucuresti.

Vineri, 30 noiembrie, Sonny Flame isi lanseaza primul album din cariera in cadrul unui concert in Club Oxygen, incepand cu ora 23.00.
 
Red Clover Media va invita alaturi de Sonny Flame sa sarbatorim impreuna lansarea albumului “Way of Life”. Sonny Flame isi va prezenta albumul printr-un show care va cuprinde cele mai apreciate si importante piese ale lui. Cu o coregafie pregatita special pentru acest eveniment, invitati surpriza si piese interpretate live in prima auditie, Sonny Flame va asteapta la Club Oxygen sa-l cunoasteti asa cum nu ati avut ocazia pana acum.
 
Albumul a fost intitulat sugestiv “Way of Life” pentru ca fiecare piesa este reprezentativa pentru Sonny Flame atat ca stil muzical cat si ca mesaj, iar daca acultati albumul veti descoperi o parte din viata lui. Pentru acest material discografic Sonny Flame a lucrat cu mai multe echipe de productie: GrooveBox, HaHaHa Production, Chill Brothers, 28 Production, si s-a implicat in procesul de compunere a pieselor.

Tracklistul albumului va fi anuntat pe pagina de facebook a artistului www.facebook.com/SonnyFlame, tot acolo gasind si mai multe informatii despre concertul de lansare.
 
In seara concertului, veti putea achizitiona albumul “Way of Life” cu autograf la un pret special.
Sonny Flame lanseaza Way Of Life in Club Oxygen din Bucuresti, vineri, 30 noiembrie 2012, un eveniment Red Clover Media. 
 
Sonny Flame si albumul Way of Life s-au bucurat de multa atentie din partea noastra, ati putut asculta si vedea cele mai noi videoclipuri si piese lansate, fie ca a fost vorba de Liber, Woman sau Sale el Sol
 
Tu ai vreo piesa preferata?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL