Concert Suie Paparude in Club Midi din Cluj Napoca

Concert Suie Paparude in Club Midi din Cluj Napoca
Concert
electronica
Locatia
Club Midi
Adresa
str. Berariei, 6, Cluj-Napoca
Acces
15/20 de lei
Descriere

Concert Suie Paparude la Cluj Napoca, in Club Midi, prima cantare in oras dupa lansarea videoclipului Nu te mai saturi de noi! Evenimentul are loc pe 24 noiembrie 2012.

UNUSUAL SUSPECTS, in colaborare cu Club MIDI si Zile si Nopti, prezinta:
SUIE PAPARUDE Live + Visuals
 
Sambata, 24 noiembrie 2012, ora 23:00, Club MIDI (str.Berariei 6) , Cluj-Napoca 
 
Fondata in 1992, SUIE PAPARUDE este cea mai veche si titrata trupa de muzica electronica romaneasca. De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), Suie Paparude reuseste sa surprinda publicul, sa il captiveze si sa il fidelizeze, reinventand permanent sunetul si generand hit dupa hit pe parcursul a 8 albume.
 
Suie Paparude inseamna Michi, Bean MC si Dobrica.
 
Ultima piesa marca Suie Paparude – Nu te mai saturi de noi  –  lansata, saptamana trecuta, odata cu videoclipul,  este dedicata special fanilor trupei. Primul concert la Cluj, dupa lansarea videoclipului Nu te mai saturi de noi, va avea loc chiar in Club Midi.
 
"Versul din piesa proaspat lansata “Tu ne-ai adus aici, asa ca mai departe du-ne” arata, practic, trecutul Suie Paparude si ne arata noua, in același timp, drumul spre viitor, impreuna avand o pasiune comuna: muzica" – Suie Paparude.

Suie Paparude  FB – www.facebook.com/suiepaparude.ro
 
DJ SNOW
[Unusual Suspects]
www.facebook.com/djsnowofficial
 
DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului in Romania. In cei peste 12 ani de activitate, a impartit scena cu nume mari ale drum&bass-ului si muzicii electronice: Chase&Status, Sub Focus, Pendulum, Ink, Dieselboy, Commix,Noisia,Teebee, Dylan, Black Sun Empire, Loxy, Storm, Marcus Intalex, Aphrodite, Lee, AI, Bailey, SUV, Rennie Pilgrem & Mc Chikaboo, Electrosoul System, Verse si altii.
 
Seturile sale dinamice si versatile au fost ascultate pe scenele celor mai mari festivaluri autohtone: Peninsula, B’Estfest, Arenele Romane si in tari ca Bulgaria, Ungaria sau Moldova.
 
In 2012, el promoveaza mixul “New Levels 2″ alaturi de MC AGENT si emisiunea Cluj:Bass:Life!
 
DOWN
[Unusual Suspects]
www.facebook.com/bilescu.down
 
Dj Down este membru fondator si rezident Unusual Suspects. Este unul dintre cei mai vechi si consecventi DJ de breakbeat din Romania. Cu o activitate muzicala de peste 12 ani pe scena din tara (gig-uri in principalale orase din RO) dar si de afara (HU), participari la cele mai importante fest-uri (TMBAse, Delahoya,Peninsula, Summerbreak etc), se poate spune ca DJ Down si-a castigat un loc aparte in scena romaneasca. A participat la evenimente alaturi de nume ca: Freestylers, Ed Rush, Aquasky, Big Bud, BSE, Noisia, Chase&Status, Dillinja, London Elektricity printre multi altii si este responsabil alaturi de Unusual Suspects de organizarea de evenimente in Cluj-Napoca incepand cu anul 2003. De asemenea, din anul 2008, a pus bazele unui nou proiect muzical, axandu-se in principal pe productie.
 
PRET BILET:
15 lei  inainte de 00:00 / 20 lei dupa 00:00
 
Concert Suie Paparude in Club Midi din Cluj Napoca, un eveniment Unusual Suspects, la care ii mai vedem si pe Dj Snow si Down!
 
Si pentru ca tot am vorbit de noul videoclip, sa si vedem: Nu te mai saturi de noi!
 
Cum ti se pare noua piesa? 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL