CONCERT: Taxi aniverseaza 17 ani @ Beraria H

CONCERT: Taxi aniverseaza 17 ani @ Beraria H
Locatia
Beraria H
Adresa
Str. Kiseleff 32, Parc Herastrau Bucuresti
Descriere

Pe 29 martie, în „Orașul cu chef de viață” concerteaza o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi aniversează 17 ani aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate, umorul și ironia fină ce au devenit marca trupei.

Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă”).

Fie că e vorba despre viață socială și politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar. La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie:

- 40 de lei – loc în fața scenei

- 30 de lei – acces general

În ziua concertului prețurile vor fi de:

- 50 de lei – loc în fața scenei

- 40 de lei – acces general

Biletele pentru show-ul Taxi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro, dar si la Beraria H.

Rezervările se fac la:

- FORMULAR REZERVARE ONLINE ( http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h )

- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

- vreau@berariah.ro

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL