Concert TAXI la Hard Rock Cafe

Concert TAXI la Hard Rock Cafe
Concert
pop / rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60-90 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Dupa un concert sold out in primavara, TAXI revin la Hard Rock Cafe joi, 10 octombrie 2013, in cadrul unui concert organizat si prezentat de Bestmusic.ro si Sprint Media !
 
TAXI este o trupa de pop/rock cu renume pe piata muzicala romaneasca. Fondata in 1999, Taxi alaturi de al sau carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat Romania la Eurovision  cu cantecul Luna moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul Trag un Claxon, un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita hit single-ului Jumatatea Mea. In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa "Aici sunt banii dumneavoastra".
 

 
In 2007 apare albumul Romantica ce contine 12 piese de dragoste dar si multe colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. Din 2009 incoace Taxi a sustinut numeroase concerte in tara dar si afara iar cel mai recent album "Cele doua cuvinte" a fost cantat de-a lungul si de-a latul tarii si datorita single-ului care da numele albumului.
 
Biletele pentru concertul Taxi din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare.
 
Acestea costa 70 de lei cu loc la masa si 90 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.
 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. 
 

 
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
Nu pierde o seara ca-ntre prieteni, pe ritmuri de pop-rock, cu versuri inteligente si ironie fina, in interpretarea uneia dintre cele mai apreciate trupe romanesti ale zilelor noastre! Dan Teodorescu si colegii sai revin la Hard Rock Cafe pentru un concert live, plin de inspiratie, umor si ironie. 
 
UPDATE:  Biletele VIP sold out la concertul TAXI de astazi din Hard Rock Cafe
 
TAXI iau din nou cu asalt Hard Rock Café astazi, 10 octombrie. Interesul fanilor pentru acest eveniment sunt la cote maxime, biletele VIP fiind deja epuizate de cateva zile alaturi de biletele la zona de nefumatori. Momentan mai sunt disponibile in jur de 50 de bilete cu loc la masa care pot fi cumparate de pe www.iabilet.ro si inca 50 de locuri in picioare.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL