CONCERT: TAXI revine la Hard Rock Cafe

CONCERT: TAXI revine la Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

Miercuri, 26 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe la un concert exceptional sustinut de trupa Taxi!

Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

În al 17-lea an de activitate al trupei TAXI, aceasta are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice și/sau ironice, transformă orice recital al trupei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.

Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una din trupele tale preferate, într-o atmosferă unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preţuri:

- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 60 de lei, cu loc la masă

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL