Concert THE ANIMALS la IASI!

Concert THE ANIMALS la IASI!
Concert
rock
Locatia
Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Adresa
str. Vasile Conta, 30, Iasi
Acces
40/60/75 de lei
Descriere

Legendara trupa The Animals va sustine un concert la Iasi, in cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment la Casa de Cultura a Studentilor! Concertul The Animals va avea loc pe 12 mai 2012!

Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile “The House of The Rising Sun”, “We Gota Get Out of This Place” si “Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964,  formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.
 
Dupa succesul concertului din 2011, la Bucuresti, trupa The Animals revine in Romania pentru a sustine un show memorabil la Iasi .
 
Din componenta actuala  fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ).Alaturi de ei, pe scena vor urca: Danny Handley (Spencer Davis, Bobby Elliott ,Rick Lee) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).
 

Accesul publicului in locatie se realizeaza incepand cu ora 20:00.
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti), online pe eventim.ro si la Casa de Cultura a Studentilor. 
 
Pretul unui bilet este :
Categoria I (VIP): 75 de lei
Categoria II: 60 de lei
Categoria III: 40 de lei
Concert The Animals la Iasi, eveniment organizat de Phoenix Entertainment la Casa de Cultura a Studentilor, pe 12 mai 2012. 
 
The Animals vor canta si in Jukebox Venue din Bucuresti!
 
Care din piesele lor iti sunt cunoscute, pe care ai vrea sa o asculti live?
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL