Concert Therion - Flowers Of Evil Tour Europe - Arenele Romane

Concert Therion - Flowers Of Evil Tour Europe - Arenele Romane
Concert
rock, metal
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Acces
78/85/95/110/200 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Therion revin in concert la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 19 octombrie 2012, in cadrul ”Flowers Of Evil Tour Europe”, turneul de promovare a albumului omonim a carui lansare are loc in luna septembrie 2012. Therion marcheaza cu aceasta lansare 25 de ani de activitate.

Daca in 2006 THERION a fermecat publicul din Romania printr-un spectacol excelent la Bucuresti desfasurat sub numele "Therion goes classic'', eveniment la care a participat Orchestra Nationala Radio & Corul Academic Radio - primul concert din istoria grupului alaturi de un cor si orchestra -, patru ani mai tarziu, in 2010, suedezii au uimit publicul de la Arenele Romane cu ocazia lansarii materialului discografic intitulat "Sitra Ahra". 
 
... povestea continua!
 
In 2012 THERION sarbatoreste 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic ce va fi lansat in luna septembrie si care va fi promovat printr-un turneu european intitulat ”Flowers Of Evil Tour Europe”. Turneul va strabate tari precum Olanda, Belgia, Franta, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia, Rusia, Ukraina si, bineinteles, Romania.
 
Concertul din Romania, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Deschiderea evenimentului va fi asigurata de formatiile Antalgia si Elyose.

Una dintre cele mai reprezentative nume ale scenei metal suedeze, formatia Therion a fost infiintata in 1987 de catre Christofer Johnsson. Desi numele formatiei provine din limba greaca, insemnand “Bestie” sau mai exact Antichrist, de fapt Therion se vrea a fi un omagiu adus albumului “To Mega Therion” al celor de la Celtic Frost. 
 
Biletele costa:
78 lei - primele 100 bilete OFERTA!
85 lei - urmatoarele bilete pana la 31 august 2012
95 lei - 1 septembrie - 18 octombrie 2012
110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP - DOAR 25 de bucati (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)
 
Concertul Therion de la Arenele Romane din Bucuresti de pe 19 octombrie 2012 este ocazia perfecta de a (re)vedea una din trupele de referinta din zona metal.
 
Oragnizatorii au fost foarte generosi in toamna asta cu amatorii de rock si metal, amintim aici doar concertele Accept, Steve Vai sau Status Quo
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL