CONCERT: Timpuri Noi canta @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Timpuri Noi canta @ Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

BestMusic Live Concerts si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 19 mai, de la ora 21:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Biletele pentru showul TIMPURI NOI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 35 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei.

Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL