Concert Timpuri Noi la Happy Cinema

Concert Timpuri Noi la Happy Cinema
Concert
Locatia
Happy Cinema
Descriere

Pe 20 mai, ora 22:00, vino la cafeneaua Happy Cinema sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi !

Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei! Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

 

HAPPYCINEMA® București, în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piata Unirii pe Șoseaua Progresului 151-171, Sector 5. Mai multe informații: www.happycinema.ro

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL