Concert TOULOUSE LAUTREC in Club Control!

Concert TOULOUSE LAUTREC in Club Control!
Concert
rock alternativ
Locatia
Club Control
Adresa
Str. Academiei, 19, Bucuresti
Acces
15 lei
Pagina evenimentului
Descriere
Toulouse Lautrec in concert la Club Control, pentru un show deosebit. Trio-ul alternativ, ne va oferi si cateva piese noi! In aceasta perioada pregatesc si o serie de concerte in tara si strainatate. Dar pana atunci ii vedem in Club Control, sambata 18 februarie 2012.
Rebeli si boemi, inarmati cu chitari si caciuli de blana, Toulouse Lautrec revin sambata, 18 februarie , pe scena din Control si promit un show senzational.
 
Toulouse Lautrec si-au castigat, inca de la inceput (2009), o pozitie interesanta in zona muzicala alternativa. Cu un sound rock original, trio-ul nu s-a lasat usor incadrat in categorii si genuri si inca incearca sa pastreze misterul asupra componentei trupei. 
 
"Bonsoir, Nous Somme les Toulouse Lautrec, soyez les bienvenues!"
 
Apartman (chant & guitarre)
Dizzy (basse & chant) 
Greenman (batterie) 
 
Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel base a Bucarest. La diversite est une chance, cultivez-la!”

Dupa un 2011 tumultos, in care au lansat albumul lor de debut ”Heroes” si in decursul caruia piesele ”Te spun”, ”Yesman” si ”Domino” s-au mentinut luni la rand in top positions la Radio Guerrilla, Toulouse Lautrec au inceput anul in forta, cu vise marete si anuntarea unui plan de atac national si international ( 23 martie - Godor Klub, Budapesta/24 martie - moszkva cafe, Oradea /28 aprilie - Rocker's Festival, Garnic /  18 mai - Open air, Sibiu ).
 
Desi, in general, se ascund in spatele unui misterioase portretizari aristocrate (cultivata, boema si decadenta), in 2011 trupa Toulouse Lautrec si-a facut aparitia ca invitata speciala la diverse emisiuni de pe posturile tv nationale (TVR1, TVR2, Mtv, 10 Tv, etc) si a invadat youtube-ul cu clipurile pieselor ”Yesman”, ”Domino”, ”Dizzy Rubber Wheel” si “Someone Took Life As It Came” ( lansat in decembrie si realizat de catre Creativelaboratories cu participarea lui Alexandru Potocean ).
 
Intrarea la concert va costa 15 lei. 
 
Anul trecut am avut ocazia sa ii vedem pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, « Fete de la Musique » , Bestfest,  Festivalul Peninsula, Padina Fest  si la Rowmania Festival. 
 
Pe 18 februarie, sambata care urmeaza, ii puteti vedea pe Toulouse Lautrec in Club Control.  
 
Tu pe unde i-ai vazut? Ce piesa preferata ai?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL