CONCERT: Tribut AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe

CONCERT: Tribut AC/DC cu THE ROCK la Hard Rock Cafe
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Descriere

Inconfundabilul “for those about to rock...we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, pe 9 octombrie. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.!

Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” şi vino să cânţi "Thunderstruck", "Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" şi “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemeni lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul THE R.O.C.K. se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele preţuri:

- 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 40 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL