CONCERT: Trooper @ Hard Rock Cafe

CONCERT: Trooper @ Hard Rock Cafe
Concert
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
25 lei, 35 lei
Descriere

 Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te asteapta la o seara de rock autentic pe 5 februarie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe.

Daca “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat” se afla in topul preferintelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei sase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar si cu hituri rock ce au facut istorie.

In cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat sapte albume de studio, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 5 februarie se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 25 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
- 35 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL