Concert VAMA in Hard Rock Cafe din Bucuresti

Concert VAMA in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Concert
pop, rock
Locatia
Hard Rock Cafe
Adresa
Sos. Kiseleff, 32, Bucuresti
Acces
60/80; 70/90 de lei
Descriere

Vama revine la Hard Rock Cafe din Bucuresti cu un concert ce va avea loc pe 4 aprilie, intr-o seara de joi! Tudor Chirila si colegii lui anunta un nou spectacol total!

VAMA este una dintre cele mai apreciate trupe de pop-rock din tara. Proiectul a fost fondat de Tudor Chirila si Eugen Caminschi, care au decis in 2006, dupa 10 ani alaturi de Vama Veche, sa o ia de la capat impreuna cu Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris. 
 
Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 4 aprilie 2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar trupa VAMA !
 
Puteti cumpara bilete la concertul VAMA dupa cum urmeaza:
 
- Cu 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia
- Cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare in ziua concertului
 
Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro ! 

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !
 
Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.
 
Organizatorul ofera 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.
Concert Vama in Hard Rock Cafe din Bucuresti, joi, pe 4 aprilie 2013, un nou eveniment Sprint Media!
 
Intre timp va propun sa revedem videoclipul Copilul care alearga catre mare si va recomand si alte evenimente din Hard Rock Cafe
 
Ce piesa ai vrea sa asculti live?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL