CONCERT: "Zdob si Zdub 20 de ani" @ Arenele Romane

CONCERT: "Zdob si Zdub 20 de ani" @ Arenele Romane
Locatia
Arenele Romane
Adresa
str. Cutitul de Argint, Bucuresti
Descriere

UPDATE: Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti. Asa ca pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music.

Concert aniversar: "Zdob si Zdub 20 de ani" si album nou pe 20 noiembrie la Arenele Romane

Pe 20 noiembrie trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar care va marca 20 de ani de existenta si va lansa o compilatie de piese needitate sub titlul, “20 de veri”. Toamna se face vinul, toamna “Zdob si Zdub” serbeaza ziua de nastere. Trupa “Zdob si Zdub” invita fanii la Arenele Romane din Bucuresti la un party etno-rock, sa sarbatoreasca impreuna cei 20 de ani de existenta si, totodata, sa le fie alaturi la lansarea unui album simbolic pentru acest prilej - “20 de veri”.

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi!

O serie de trupe si de invitati speciali din Basarabia, vor fi anuntati in curand !

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet la urmatoarele preturi:

- Golden Circle in fata scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)

- Acces General - primele 200 de bilete costa 50 de lei. Dupa epuizarea acestora, pana pe 19 noiembrie, biletele Acces General costa 55 de lei iar la intrare, in ziua concertului, biletele Acces General vor costa 60 de lei, in limita locurilor disponibile.

Concertul are loc in cort incalzit si bine aerisit !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL