Corul MADRIGAL – concert jubiliar la Ateneul Roman (+ Turneu National)

Corul MADRIGAL – concert jubiliar la Ateneul Roman (+ Turneu National)
Concert
traditionala, clasica
Locatia
Ateneul Roman
Adresa
Bucuresti
Acces
150 de lei
Descriere

Madrigal, corul national de camera sustine un concert jubiliar pe 21 aprilie 2013 la Ateneul Roman din Bucuresti.

Corul National de Camera MADRIGAL aniverseaza 50 de ani de activitate, cu prilejul concertului extraordinar cu tema pascala, pe care il va sustine pe 21 aprilie la Ateneul Roman. Manifestarea marcheaza inceputul turneului national, care se va desfasura pana in data de 30 aprilie.  

Evenimentul va insemna o celebrare prin muzica a valorilor care intruchipeaza de jumatate de veac esenta altruista si spiritul inovator ce a propulsat MADRIGALUL pe cele mai inalte culmi ale performantei corale.
 
Concertul desfasurat sub bagheta dirijorului Voicu Popescu va cuprinde lucrari cu un profund continut spiritual din repertoriul bizantin, clasic si contemporan romanesc.
 

Corul National de Camera“MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale romanesti, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului  mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale. 
 
Iata care e programul complet al Turneului National:
 
21 aprilie – Bucuresti – Ateneul Roman
23 aprilie – Piatra Neamt - Casa de Cultura a Sindicatelor
24 aprilie – Bacau – Sala Ateneu
25 aprilie – Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor
27 aprilie – Focsani – Sala Teatrului Pastia
28 aprilie – Bârlad - Sala Teatrului V. I. Popa
29 aprilie – Iasi – Sala Operei Nationale
 
Pentru evenimentul din 21 aprilie sunt in vanzare bilete la pretul de 150 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro,  www.myticket.ro
 
Madrigal, corul national de camera sustine un concert jubiliar pe 21 aprilie 2013 la Ateneul Roman din Bucuresti. urmand ca mai apoi sa plece intr-un turneu prin tara. 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL