Cristi Minculescu si Iris - ultimele doua concerte!

Cristi Minculescu si Iris - ultimele doua concerte!
Concert
rock
Descriere

Cristi Minculescu si Iris vor sustine ultimele concerte impreuna. La Iasi are loc pe 31 august Concertul Aniversar Iris 35, iar la Bontida, Iris va canta pe 2 septembrie in cadrul festivalului Barock – Zilele Castelului Banffy.

Cristi Minculescu si Iris au anuntat ieri ca se despart, solistul luand decizia de a parasi trupa. Daca initial s-a vorbit de banii prea putini pe care industria muzicala ii ofera, motiv pentru care Minculescu ar fi ales sa paraseasca trupa Iris, in cursul serii de ieri au aparut si alte detalii. 
 
Cristi Minculescu a spus intr-un interviu ca decizia sa nu are legatura nici cu relatia dintre el si baietii din trupa Iris, nici cu latura financiara ci cu degradarea morala de care suntem inconjurati in Romania lui 2012, adaugand ca a ajuns aici dupa in urma mai multor intamplari mai mici. 
 

 
Daca Iris a anuntat deja ca isi va continua activitatea cu Toni Seicarescu, la randul lui Cristi Minculescu a tinut sa precizeze ca nu se va retrage din muzica, fara a preciza insa ce planuri are
 
Concertul Aniversar Iris 35 va avea loc la Iasi in Era Park, in cadrul G-Fest un festival care propune un weekend plin in care au loc practic mai multe evenimente MotorFest, Rock'N'Iasi, Dance Day, Eco Day si Olympic Games. Concertul Iris va avea loc vineri seara, dupa ora 20:30.
 
Ultimul concert sustinut de Cristi Minculescu alaturi de Iris va avea loc duminica 2 septembrie 2012 langa Cluj Napoca, la Bontida in cadrul festivalului Barock – Zilele Castelului Banffy.
 
Primele detalii despre plecarea lui Cristi Minculescu au fost date publicitatii ieri dimineata, asa ca fanii au destul de putin timp sa se pregateasca pentru un ultim concert in aceasta formula. 
 
Voi ce spuneti despre aceasta decizie a lui Cristi Minculescu?
 
Ai vrea sa ajungi la unul din ultimele concerte Iris cu Cristi Minculescu? 
 

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL