Declick @ Godot Cafe-Teatru

Declick @ Godot Cafe-Teatru
Locatia
Godot Cafe-Teatru
Adresa
str. Blanari, 14, Bucuresti
Acces
20 Lei
Descriere

Distributie: Sabina Brândușe si Rareș Lucaci

Regie si text: Alex Unguru

Urmatoarea reprezentatie: 13 februarie 2015, ora 19:00, la Godot Cafe-Teatru, Sub Scena.

Cornel Ilie ( solist Trupa Vunk):

"O relatie se poate prescurta in doua scaune si o masa. Dar cei doi nu se vor aseza niciodata in acelasi loc, pentru ca de fiecare data ei, insisi, sunt altii in interior. Vor face schimb de roluri intre cel care care acuza si cel care scuza, intre cel care vrea si cel care are nevoie, intre cel care nu mai poate si cel care nu mai are cum.

De pe un alt scaun, cel de spectator, este frumos si curios sa fii observatorul lor, dar punandu-ti intrebari despre tine. Am facut asta si mi-a placut. Mult. Am aflat prin cei doi actori mai multe despre mine. Si le multumesc.”

Alexandra Usurelu, interpreta:

“Declick" este o poveste de care ne lovim cu siguranta multi in viata reala si pe care merita sa o privim din afara uneori, ca sa ne putem vedea mai bine actiunile sau chiar greselile. Este un spectacol care te face sa razi cu lacrimi, dar care te si pune pe ganduri. O piesa de teatru care-ti arata ca timpul face minuni. “

Crina Matei, actrita:

 “ Intimitatea impartita intr-o noapte cu un partener aproape necunoscut...

Un barbat si o femeie care s-au apropiat foarte usor, dar care nu au forta sa recunoasca dorinta de a nu continua. O tensiune a orgoliului, a intamplarilor anterioare a caror amintire revine. Un text curat, bine nuantat al lui Alexandru Unguru, cel care semneaza si regia. O interpretare naturala, cu stari bine topite actoriceste, ale actorilor Sabina Branduse  si Rares Lucaci.  Un spectacol de la care pleci relaxat, cu gandul ca merita sa-ti continui aventura. Cu el, cu teatrul…” 

Maria Dinulescu, actrita: 

“ Sunt foarte incantata sa descopăr oameni atât de talentați jucând pe scenele teatrelor independente! Sabina Branduse este adorabila in "Declick". Exact ca acum "100 de ani" cand impreuna cu Cristian Nemescu ne-am îndrăgostit de ea la prima vedere. Ne-a fost clar ca ea era cea mai buna alegere pentru rolul din "California Dreamin’ ”. ”

Adrian Nartea, actor, entertainer:

"Declick este un spectacol de teatru independent “mutat” din sala clasica in spatii neconventionale, fiind astfel mult mai atractiv, mai putin greoi, un spectacol la care razi inevitabil, mai ales atunci cand rade Sabina Branduse, partea feminina din piesa. Este un ras unic si contagios. Apoi razi cand il vezi pe Rares Lucaci incurcat si innodat in fata presiunilor ei.

Piesa este impartita in patru scene impletite destept de catre Alex Unguru- cel care semneaza regia si textul, este ca o impletitura cu mai multe fire, unul pe fata, altul pe dos, in sensul in care piesa incepe cu finalul relatiei si se sfarseste cu inceputul ei, fiind inversata cronologic. Merita vazut, va veti regasi! "

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL