Deep Purple si UB 40 la Cluj Arena Music Fest

Deep Purple si UB 40 la Cluj Arena Music Fest
Concert
rock, pop, dance
Locatia
Cluj Arena
Acces
65->250; 45->200; 85->350 abonament
Pagina evenimentului
Descriere

Deep Purple si UB 40 sunt invitatii principali ai evenimentului Cluj Arena Music Fest care va mai aduce pe scena, pe 7 si 8 iunie 2013 si trupe si artisti de la noi, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis si Proconsul dar si pe Smiley, Alex Velea, stefan Banica jr., Delia si Antonia.

Trupele britanice Deep Purple si UB 40 vor concerta, in luna iunie, pe Cluj Arena, alaturi de trupe si solisti din Romania, in cadrul evenimentului Cluj Arena Music Fest.
 
in perioada 7-8 iunie, va avea loc "Cluj Arena Music Fest", eveniment care cuprinde concerte ale trupelor britanice Deep Purple si UB 40, aflate in turneu european in aceasta perioada.
 
in 7 iunie va canta Deep Purple, iar in deschidere vor concerta trupele romanesti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis si Proconsul, iar in 8 iunie vor canta UB 40, iar in deschidere Smiley, Alex Velea, stefan Banica jr., Delia si Antonia.
 
Preturile biletelor variaza intre 65 de lei si 250 de lei, in prima seara, si intre 45 de lei si 200 de lei in cea de-a doua seara, iar abonamentele pentru ambele zile vor costa intre 85 de lei si 350 de lei. Bilete si abonamentele vor fi puse in vanzare incepand de luni.
 
Trupa de muzica rock Deep Purple a fost infiintata la Hertford, Marea Britanie, in anul 1968. Fondata sub numele de Roundabout, a fost una dintre trupele de marca ale stilului heavy metal din anii '70 si este cunoscuta mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" si "Child in Time". Alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath, cei de la Deep Purple sunt considerati a fi unii dintre pionierii heavy metal-ului si hard rock-ului.
 
Trupa a vandut peste 100 de milioane de albume in intreaga lume. Trecand prin numeroase schimbari de componenta, in prezent trupa este formata din Ian Gillan - voce, Steve Morse - chitara, Roger Glover - bas si Ian Paice - baterie, alaturi de Don Airey - claviaturi.

Deep Purple a lansat, in 26 aprilie, un nou album de studio, intitulat "Now What?!", al 19-lea din cariera. Albumul contine 12 piese, iar una dintre acestea reprezinta un tribut adus actorului Vincent Price, un star al filmelor horror. Precedentul album de studio lansat de trupa Deep Purple se intituleaza "Rapture of the Deep" si a aparut pe piata in anul 2005.
 
Deep Purple a sustinut doua concerte la Bucuresti, in 1998 si 2007.
 
UB 40 este o trupa britanica de raggae, infiintata in anul 1978, in Birmingham. Formatia a vandut peste 70 de milioane de discuri.
 
Cluj Arena Music Fest ne propune pe 7 si 8 iunie doua seri de muzica cu Deep Purple, Ioji Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis si Proconsul respectiv Smiley, Alex Velea, Stefan Banica jr., Delia si Antonia.
 
Cateva saptamani dupa acest eveniment va avea loc tot la Cluj si Festivalul Peninsula! 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL