Deschiderea GensDuBien - Le Cafe de l'Institut Français

Deschiderea GensDuBien - Le Cafe de l'Institut Français
Locatia
Institutul Francez
Adresa
Bd. Dacia, nr. 77,
Descriere

GensDuBien ne invita la deschiderea sau inaugurarea, atfel spus, GensDuBien - Le Cafe de l'Institut Français ce va avea loc vineri, 14 iunie de la ora 19. Asta inseamna ca o sa ne astepte zilnic pe acolo la o cafea sau o limonada, cu bonus, o serie de invitatii si evenimente deosebite.

Vineri, 14 iunie, de la ora 19:00, va invitam cu mare bucurie la deschiderea GensDuBien - Le café de l`Institut Français.
 
De luni pana duminica, intre orele 9 si 23, ne veti gasi, pe toata durata verii, pe terasa Institutului Francez din Bucuresti, situata pe Bd. Dacia nr.77 (in curtea Institutului).
 
Continuam seria de evenimente si intalniri dedicate oamenilor de bine in aer liber!
 
Va pregatim multe surprize si un sezon plin de invitati speciali, pe care le vom comunica pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/GensDuBien.
 
De asemenea, va invitam sa descoperiti si programul Institutului Francez din cadrul Noptii Institutelor Culturale, ce are loc in aceeasi seara, incepand cu ora 18:30. Performance-urile audio-video live si proiectiile de film de animatie digitala sunt doar cateva dintre activitatile pe care ni le-au pregatit. Detalii pe site-ul: www.institutfrancais-roumanie.com.
 
Asadar, incepand de vineri, va asteptam cu drag, in fiecare zi, sa ne bem cafeaua sau limonada impreuna!
 
GensDuBien si Le Cafe de l'Institut Français ne dau o prima intalnire vineri, pe 14 iunie 2013 si ne pregatesc un program interesant pentru toata aceasta vara!  
 
Aflam mai multe detalii despre GensDuBien, de la Daniel Simion care ne-a acordat un interviu interesant
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL