Dirt On Fire 2012 – primul festival extrem de dirt & music

Dirt On Fire 2012 – primul festival extrem de dirt & music
Festival
electronica
Adresa
Miercurea Ciuc
Organizator
Ride More
Pagina evenimentului
Descriere

Dirt On Fire 2012 este un festival de Dirt Freestyle BMX & MTB, cea mai importanta competitie de acest fel din Romania. Evenimentul are loc la Miercurea Ciuc si pentru ca lucrurile sa fie si mai spectaculoase organizatorii au adaugat anul acesta si ceva bass, cu GojiraDj Vadim,Freestylers si altii.  

Dupa o prima editie de mare succes si cu ecouri internationale neasteptate, Dirt On Fire, cea mai importanta competitie de Dirt Freestyle BMX&MTB din Romania, revine pe 10-11 august 2012 la Miercurea Ciuc, in sufletul Transilvaniei, pentru al doilea an: si mai amplu, si mai spectaculos, si mai fierbinte.
Acum vreo cativa ani, riderii din Miercurea Ciuc s-au gandit cat de tare ar fi sa isi tavaleasca bicicletele prin praf si noroi. Asa ca au pus mana de la mana si sapa de la sapa si au construit o bunatate de dirtpark cu tot ce trebuie, unic de dimensiunea asta in Romania. Si, pentru ca mirosea a evolutie pe scena action sports din Romania, echipa Ridemore a grabit putin lucrurile. 
 
Asa se face ca, in 2011, a fost posibil primul concurs international de BMX&MTB freestyle dirt de la noi: DIRT ON FIRE 1. 
 
Have a look la filmul de anul trecut: www.vimeo.com/28511721

Dirt On Fire from Fuel your fire on Vimeo.

DOF a crescut intr-un an cat alte festivaluri in 7 in povestea riding-ului romanesc. Deci, dirt-ul in flacari revine in 2012 cu o competitie la care participa si mai multi rideri internationali. Pe un set si mai extrem, complet refacut. Cu o linie speciala pentru freestyle motocross si demonstratii incendiare. Si, bineinteles, cu un soundtrack pentru toate astea. Ca doar te duci la un festival si basii merg bine cu sporturile extreme. 
 
Gojira o sa faca flip-uri cu beat-urile in timp ce baietii din Ungaria, Polonia, Austria sau Germania demonstreaza ce au de demonstrat pe BMX, MTB sau motocross. 
 
Iar tu o sa rupi ringul de dans la fel cum riderii rup dirt-ul pe bicicleta. Nici nu se poate altfel, pentru ca DJ Vadim si Freestylers (UK) o sa aprinda afterparty-urile DOF din cele doua zile de festival.
 
Hai intre 10 si 11 august acolo unde bate mai tare inima comunitatii de riding: la Sumuleu Miercurea Ciuc, unde se intampla cel mai mare festival extrem de la noi. Pana se rumeneste bine dirt-ul la soare, stay tuned pe Ridemore sau attend la pagina de eveniment: www.facebook.com/events/480170505327611/.
 
O sa fie grozav si anul acesta! De abia asteptam sa ne vedem!
 
Dirt On Fire 2012 se anunta si mai tare decat editia de anul trecut de la care ati putut vedea secvente. Mai jos avem o mica galerie foto ca sa intrati mai bine in atmosfera. 
 
Gojira e un abonat al evenimentelor de acest gen, a fost si la Delta Music Fest, de unde avem si cateva poze.
 
Voi ati fost pana acum la vreun festival de acest fel, gen Dirt on Fire
 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL