DJ Mark Lower @ Epic Society

DJ Mark Lower @ Epic Society
Petrecere
party music
Locatia
Epic Society Club
Adresa
str. Miresei, nr. 1, Timisoara
Acces
30 lei (barbati)
Pagina evenimentului
Descriere

 Timișorenii se pregătesc de un weekend încântător, cu două evenimente bombă, la Epic Society.  Viața de noapte își dă refresh, în cadrul momentelor uimitoare care urmează a se derula.

Vinerea este destinată clubbing-ului, iar DJ-ul invitat de această dată este Mark Lower. Tânărul talentat mixează de la vârsta de 11 ani, iar din 2012 a  început să producă deep house și nudisco. 

 

Cariera sa a luat o întorsătură spre bine odata cu release-ul piesei Bad Boys Cry, care l-a făcut să cunoască celebritatea scenei house. Evenimentul începe de la ora 23, iar John Trend și Elless nu lipsesc din peisajul muzical. 

Sâmbăta aparține scenei fashion și a unei combinații inedite între punk și posh. Salon de coafura Wish Studio își prezintă colecția Punk, realizată special cu această ocazie. Cele mai mai în vogă fotomodele vor defila coafate cât mai extravagant, de către specialiștii Wish, în incinta clubului. Petrecerea rămâne sub însemnul Charismatique Saturdays, fiind pastila de fericire cu care se încheie sesiune de nightlife a acestei săptămâni.
 
Vino si tu la petrecerea de sambata de la Epic Society Club.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL