ELENA GHEORGHE concert in GARAJUL EUROPA FM!

ELENA GHEORGHE concert in GARAJUL EUROPA FM!
Concert
pop
Locatia
Garajul Europa FM
Adresa
Bucuresti
Descriere

Elena Gheorghe canta miercuri, pe 23 mai 2012 in Garajul Europa FM. Va fi un concert ca la inceputuri, cu un playlist din care nu vor lipsi primele piese, acele piese de inceputuri cu care ne-a cucerit Elena Gheorghe. 

Elena Gheorghe va canta maine seara in Garajul Europa FM. „Soarele meu”, „Vocea ta” sau „Te ador” sunt cateva din piesele care nu vor lipsi din playlistul unui concert ca la începuturi marca Elena Gheorghe.
 

 
George Zafiu, amfitrionul concertelor din cel mai muzical Garaj din Romania ne-a impartasit o nedumerire, sau o situatie surprinzatoare, cum vreti sa ii zicem.  
“Intr-o seara in care populatia masculina a Romaniei este cu gandul la meciul Rapid – Dinamo, Elena Gheorghe promite un super concert in Garajul Europa FM. Surprinzator este faptul ca ne-au sunat foarte multi domni pentru a veni la acest concert, nu stiu ce sa inteleg din asta.” 
 
Concertul Elenei Gheorghe din Garajul Europa FM va fi transmis in direct, asa cum se intampla de fiecare data, pe frecventele Europa FM din toata tara, dar si pe www.europafm.ro (video live) si la TV pe Music Channel. Cum ar zice englezul "stay tuned" miercuri, 23 mai, incepand cu ora 19.30.
 
In asteptarea concertului Elena Gheorghe din Garajul Europa FM va propun sa revedem Inna - Live @ Garajul Europa FM, Horia Brenciu a facut show in garajul Europa FM sau Keo & friends - Live in Garajul Europa FM.
 
Ai fost la vreunul din concertele din Garajul Europa FM? 
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL