Epic Society Club Official Opening

Epic Society Club Official Opening
Petrecere
party music
Locatia
Epic Society Club
Adresa
str. Miresei, nr. 1, Timisoara
Acces
♂ 40 lei / ♀ 20 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Deschiderea noului club Epic Society din Timisoara este un moment indelung asteptat pe scena clubbing-ului din vest, combinatia perfecta de muzica, design, atmosfera si mai ales prieteni.

Conceptul Epic Society inglobeaza doua teme principale: vinerea va fi dedicată clubber-ilor iubitori de muzica deep house, si sta sub egida Maestros del Ritmo, iar sambata savuram o fuziune de hit-uri majestice si cultura contemporana, care stralucesc impreuna sub numele Charismatique.

Primul weekend “Epic” demareaza in forta vineri 04 octombrie cu cel mai asteptat DJ: Stefan Biniak!

Producatorul hit-ului Read All About It (Bootleg), a sustinut un turneu national in Romania, iar vineri este pentru prima oara la Timisoara. Petrecerea oficiala de inaugurare are loc sambata 05 octombrie alaturi de rezidentii John Trend si Elless. Cat despre tinuta, vorbim despre un still “smart attire” adica fara blugi largi, sepci sau tinute sport.

 

Epic Society este situat pe strada Miresei, nr. 1, iar rezervarile se pot face la numarul 0746 099 988. Informatii suplimentare se gasesc si pe pagina oficiala. Pentru ca publicul sa intre cat mai bine in atmosfera Epica, John Trend prezinta volumul 3 al seriei de mix-uri Maestros del Ritmo.

1 comentariu

  • 1. del rio in 12.04.2014 /14:40

    muzica k..insa discriminarea de la rezervare e evidenta..se pare ca raducanu s. vrea numai bani, urmareste doar clietii cu bani, atmosfera k..insa patronajul e de rahat!!!!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL