Evenimente Teatrul de vara Jupiter, saptamana VIII

Evenimente Teatrul de vara Jupiter, saptamana VIII
Locatia
Teatrul de Vara Jupiter
Adresa
Strada Gala Galaction, Jupiter Constanta
Acces
20 lei
Descriere

 In perioada 19-23 august, Teatrul de vara Jupiter va invita la 3 evenimente: Cei trei purceluși, concert live cu Trupa Compact si piesa de teatru Ce ne spunem cand nu ne vorbim.

CEI TREI PURCELUȘI, Luni  19 august, ora 21.00 

Distribuție : Cristian Crețu, Maria Țăranu, Voicu Hetel, Julieana Drăghici și Ion Ionuț Ciocia.
Regia și muzica: Ion Ionuț Ciocia 
Preț bilet: 20 lei 
 
”Cei trei purceluși” reprezintă una dintre cele mai îndrăgite povești transmise pe cale orală, pusă în scenă la Teatrul de Vară Jupiter. Povestea se concentrează în jurul a trei personaje, care se duc în lume să își facă un rost și trec printr-o serie de încercări până la atingerea scopului. Exact ca în viață, există și un personaj negativ, care încearcă să îi abată de la drumul lorȘ lupul cel rău. Purcelușii își dau seama însă că unindu-și forțele, pot învinge răul care le calcă pragul casei. Aceasta este, de altfel, și morala poveștii care se joacă pe scena de la Jupiter. Atât cei mici, cât și cei mari sunt așteptați la piesa de teatru, pentru o lecție de viață, spusă într-un mod ghiduș. 
………………………………………………
 
TRUPA COMPACT, Miercuri 21 august, ora 21.00
 
Preț bilet: 20 lei 
 
Pentru ultima oară în acest sezon, Compact vor cânta la Teatrul de Vară Jupiter, pentru publicul cunoscător de muzică bună. Băieții au fost încântați de publicul și atmosfera de la Teatru, declarând că le va fi destul de greu să se despartă de ea. Drept pentru care, promit un show plin de sentiment și energie, pe care să le dea mai departe noilor prieteni: publicul de la Teatrul de Vară. Pentru ei, și numai pentru ei, Compact le va dedica o melodie specială: ”Cântec pentru prieteni”, melodie care răsună în România de la finalul anilor `80.  Nu trebuie să lipsiți de la această întâlnire!
……………………………………………………
 
CE NE SPUNEM CÂND NU NE VORBIM, Vineri 23 august, ora 21.00
 
Distribuția : Cristi Iacob , Ilinca Goia, Vitalie Bichir , Gabriela Iacob 
Regia artistică : Chris Simion
Preț bilet: 20 lei 
 
Dacă vreți să aflați ce ne spunem când nu ne vorbim, atunci cu siguranță trebuie să fiți prezenți la Teatrul de Vară Jupiter, pe data de 23 august, la piesa regizată de Chris Simion. 
Cu recenzii foarte bune, piesa este o punere în scenă după romanul cu același nume, semnat tot de Chris Simion. 
Piesa  este o comedie despre nesfârșitul conflict dintre rațiune și inimă: “Ce avem în mintea noastră coincide foarte rar cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori, mintea nu trăiește în acord cu sufletul. De parcă am trăi permanent cu o a doua persoană în noi înșine. Umorul este singurul care ne salvează din absurd”, declară Chris Simion. 
Piesa nu trebuie ratată, și asta pentru că explică foarte bine această dualitate care există în fiecare dintre noi: rațiune-inimă, dualitate de care nu putem scăpa… decât cu greu. Și, cine știe, poate chiar găsim o soluție la această dilemă, odată cu vizionarea piesei!
 
Va asteptam la Teatrul de vara Jupiter!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL