EVENT: Ziua Internationala a Barbii in Pow Wow

EVENT: Ziua Internationala a Barbii in Pow Wow
Petrecere
Locatia
Pow Wow
Adresa
Calea Victoriei 102-108. Bucuresti
Descriere

Ziua Internaționala a Barbii, marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie, este o ocazie pentru toti barbosii de a se aduna ssssi a sarbatori impreuna. Barbosii din Bucuresti isi dau intalnire pe 5 septembrie in Pow Wow.

Fiind dedicata promovarii acestui stil estetic masculin, in aceasta zi barbieritul este considerat o lipsa totala de respect. Totodata, conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie.

De asemenea, ceilalti membri ai familiei unui barbos ar trebui sa ii faca toate poftele in această zi in onoarea podoabei sale faciale. Pentru a sarbatori cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andy Alexandru Antemia.

Cum evenimentul reprezinta un moment de sarbatoare si ceremonie pentru podoaba faciala masculin, in cadrul sau se va premia ‘Cea Mai Frumoasă Barba’ cu un premiu ce va consta in diverse produse.

Desigur celor carora natura nu le-a conferit o barba de invidiat, nu vor fi privati de ocazia de a castiga unul din numeroasele premii oferite la tombola.

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala, Mr. Jack ( Harlequin_Jack ) va incanta publicul cu acordurile sale armonice. Iar seara va fi incheiata de BICA cu fluiditatea beat-urilor sale. 

Evenimentul va imbina esteticul masculin cu simbolistica hippie, avand ca  Dress code "flower is the power"

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL