Extraterestrii Merg Iarna La schi (E.M.I.L.) in Fabrica!

Extraterestrii Merg Iarna La schi (E.M.I.L.) in Fabrica!
Locatia
Club Fabrica
Adresa
Str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti
Acces
20 ron
Descriere

Vineri, in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50), va fi o seara dedicata muzicii punk: concert E.M.I.L., cu Just Another Lie in deschidere.

E.M.I.L. a implinit anul acesta 14 ani de activitate in campul muncii cu instrumentele. Practic, se poate spune ca la anul il dam la liceu. Apropo de varsta inaintata, in 2013 baietii raspundeau la intrebarea “Cum v-ati schimbat in anii ce au trecut?” cam asa:

“Ne-am schimbat mult, asa cum oricine in 13 ani se schimba. De exemplu, in anul 2000 aveam la protocol doua beri de caciula, acum, in 2013, la protocol avem obligatoriu rom Havana, Pepsi rece la un litru, gheata la frapiera si limes. De asemenea, in 2000 ajungeam la micul dejun de la hotel direct treziti din pat, acum ajungem la micul dejun direct de la after party-ul concertului din seara trecuta. Deci, lucrurile se schimba, iar treaba asta cu rock'n roll-ul este una murdara si grea, dar trebuie sa o faca cineva.” (sursa: Ziare.com)

Trupa E.M.I.L. (un acronim dupa Extraterestrii Merg Iarna La schi) este alcatuita din cinci membri: Sorin - voce, Stoi - guitar, Gabi - guitar, Barbu - bass, Piti - drums si Butch - guest star.

Genul abordat: punk rock, punk pop, ska, american reggae. Motto-ul dupa care se ghideaza baietii este “Living the good life provided by punk!”

Videoclip-ul piesei Barfly (primul single E.M.I.L. de pe albumul Stiu, ti se pare absurd) a fost realizat de celebrul regizor de film Adrian Sitaru (Domestic, Din dragoste, cu cele mai bune intentii, Pescuit sportiv): 

 

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL