FanFest 2012 - Muzica la Rosia Montana

FanFest 2012 - Muzica la Rosia Montana
Festival
rock, folk, electronica
Locatia
Rosia Montana
Acces
gratuit
Organizator
FanFest
Pagina evenimentului
Descriere

FanFest, editia a VII-a, un eveniment organizat de echipa Campaniei Salvati Rosia Montana va avea loc in perioada 15-19 august 2012. Vor avea loc, ca in fiecare an, conferinte, expozitii, evenimente literare, targuri, proiectii de film si reprezentatii teatrale si nu in ultimul rand o serie de concerte interesante cu trupe care vor participa pro bono la eveniment.

Prima editie FanFest a avut loc in august 2004, si de atunci a adus la Rosia Montana, mii de vizitatori şi activisti din intreaga tara, dar si din strainatate. Intrunire a eforturilor de promovare a patrimoniului cultural si a spiritului militant in campaniile civice din Romania, FanFest este unul din modurile in care organizatorii vor sa arate ca in Rosia Montana se poate trai din agricultura, turism si alte activitati ce nu distrug natura si cultura.
 
Muzica la FanFest 2012 va fi asigruata de Mushroom Story, Luna Amara, Rehab Nation, Mojo Barrel Band, Luiza Zan & Snaps, Blazzaj, Kumm, Norzeatic si Martorii: Avant’n’Gard, Iordache, Tavi Scurtu, Utu Pascu, dar si de Blanoz, de The Old Sound Got Changed (Suedia, a.k.a. The Outernational Space Gipsy Consortium), Robin & The Backstabbers, Implant Pentru Refuz, Subcarpati, Aria Urbana, Silent Strike, DJ K-lu, Cuscrii (Electroclown & Danaga), Limun, Padre (Electronic Hunt), Mad Liquid (Electronic Hunt), Atomic Midget, DJ WAREN back 2 back DJ XTZ, Zabriskie, Manki’n'Stieb, Kaido Kirikmäe (ambient electronica, Estonia). 
 
Acum imi dau seama ca e o lista lunga si interesanta. Detalii despre celelalte "sectiuni" ale festivalului puteti gasi pe siteurile organizatorilor. Pentru ca muzica este obiectul muncii noastre va mai propun insa si progamul muzical la FanFest 2012 pe zile.
 
Miercuri - 15 august 
1:00 - DJ Waren, DJ XTZ (Scena, Reduta FanFest)
 
Joi - 16 august
21:45 - Mushroom Story, The Old Sound Got Changed (Suedia, a.k.a. The Outernational Space Gipsy Consortium), Kaido Kirikmäe / Ambient Electronica / Estonia, Cuscrii (Electroclown & Danaga), ZABRISKIE aka Sasha Gherghel, MANKI’N'STIEB (Scena, Reduta FanFest
 

 
Vineri - 17 august
18:00 – 4:00 - Mojo Barrel Band, Luiza Zan & Snaps, Blazzaj, Kumm, Norzeatic, Blanoz, Rehab Nation, K-lu, Mad Liquid  (Scena, Reduta FanFest)
 
Sambata - 18 august
18.00 – 4:00 - Robin & The Backstabbers, Implant Pentru Refuz, Luna Amara, Subcarpati, Aria Urbana, Silent Strike, Limun, Padre + Atomic Midget (Scena, Reduta FanFest)

FanFest 2012 are loc la Rosia Montana intre 15 si 19 august 2012. Este editia cu numarul 7 a unui festival pe care il putem considera deja clasic, si care propune o intalnire intr-un cadru mai putin conventional intre muzicieni, cineasti, tineri implicati social si nu in ultimul rand amatori de aer curat si natura. 
 
Despre  FanFest v-am vorbit si anul trecut, cu un alte detalii. Nu putem incheia fara a aminti ca pe estonianul Kaido Kirikmae il veti putea vedea intr-un mini turneu prin Romania. 
 
Ati fost pana acum la vreo editie FanFest? La ce festival in aer liber ati ajuns anul asta?
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL