Liberty Parade se transforma! Tocmai fost anuntat line-up-ul editiei de anul acesta!

Liberty Parade se transforma! Tocmai fost anuntat line-up-ul editiei de anul acesta!
Festival
Dance
Locatia
Plaja Venus-Saturn
Organizator
Radio 21
Descriere

Intr-o conferinta de presa cu fanii festivalului, Cristi Stanciu, DJ la Radio 21, a dezvaluit conceptul de anul acesta de la Liberty Parade 2015, line-up-ul, dar si lista invitatilor speciali care vor urca sambata, 25 iulie, pe scena amplasata pe plaja dintre Venus si Saturn.

Pe scurt, Liberty Parade se transforma. Au fost indicii in ultimii ani ca se va intampla acest lucru, mai ales dupa ce evenimentul a fost preluat de Radio 21 si a devenit o certitudine in momentul in care Vibe FM a fost convertit dintr-un radio cu muzica electronica, singurul care avea o acoperire cat de cat nationala, intr-un post cu muzica soft gold. Astfel, anul acesta vom vedea pe scena Liberty Parade o impletire a muzicii dance cu celelalte stiluri: mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, momente care aduna artisti din zone diferite. 

Conferinta in care au fost anuntate detalii despre Liberty Parade 2015

De la an la an, muzica se schimbă, internetul ne schimbă, iar Liberty Parade ține pasul cu transformarile din industria muzicală. Suntem la momentul în care stilurile muzicale se întrepătrund, fac "cross"-uri, iar artiștii mari încearcă să ajungă și la publicul obișnuit cu alt fel de muzică decât cea pe care o cântă ei. David Guetta a facut featuring cu Nicky Minaj sau Sia, Martin Garrix cu Usher, Armin van Buuren cu Mr. Probz. - a spus Cristi Stanciu
Din line-up fac parte Emil Lassaria, Dj Andi, Dj Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu, Cristi Stanciu, DJ-ilor urmand sa li se alature Puya (care va face free style), Lucia, Amna și Marius Moga. De asemenea, vor mai fi trupe care vor urca pe scenă pentru momente foarte scurte, dar speciale și atipice pentru Liberty Parade. Nu, niciun headliner strain anuntat pana in momentul de fata.
 
Dacă tot tema acestui an este transformarea, participantii sunt incurajati sa se machieze indraznet si sa se costumeze cat mai funky, fara limite si bariere pentru ca, zic organizatorii, evenimentul se va desfasura intr-un loc in care nimeni nu judeca pe nimeni.
 
  
De ce anul acesta nu exista un imn?
 
”Avem atât de multe creații originale și bune, aș spune chiar spectaculoase, fiecare dintre noi, adică dintre DJ-ii care se află în line up, încât am decis să nu scoatem niciuna în față și să le păstrăm supriza pentru bucuria voastră în timpul show-ului. În anii precedenți, au mai fost DJ care nu aveau piese în premieră, anul acesta toată lumea vine cu o compoziție proprie nouă, originală, compusă în spiritul LP.” 
 
Petrecerea incepe vineri, 24 iulie, pe autostrada A2, unde incepand cu ora 15:00 la toate benzinariile vor fi DJ-ii de la Liberty Parade cu seturi speciale.
 
Anul acesta aveti de gand sa mergeti la Liberty Parade?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL