FESTIVAL: Rock The City 2016 - Prima zi de festival

FESTIVAL: Rock The City 2016 - Prima zi de festival
Locatia
Piata Constitutiei
Adresa
Bucuresti
Descriere

 

Muse, Volbeat, Birth of Joy, Eyedrops, FiRMA pe aceeasi scena in prima zi de festival Rock the City.

Trupa britanică Muse va susține un nou concert în România pe 29 iulie 2016. Evenimentul se va desfășura în Piața Constituției din București, în cadrul Rock The City 2016. Muse este headliner al primei zile de festival. În cea de-a doua zi, respectiv pe 30 iulie, capul de afiș este Iron Maiden.

Concertul Muse de la București a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă, desfășurate pe 30 martie. Cu acest prilej, Marcel Avram a declarat că formația este nerăbdătoare să cânte în România.

Bilete la concertul Muse din București, 2016:

Diamond Circle: 356,4 lei

Golden Circle: 270 lei

Normal Circle: 194,4 lei

Normal Circle Early Bird: 162 lei

Producția evenimentului va fi o premieră pentru Romania, scena măsurând 20 de metri lungime, 15 metri adancime și 18 metri înălțime, iar sistemul de sunet și lumini va uimi publicul prezent, potrivit declarațiilor făcute de organizatori.

Muse își va promova la București noul material "Drones", dar va presăra și hituri în setlistul de pe 29 iulie 2016. Trupa este formată din Bellamy (chitară, voce), Dominic Howard (bass) și bateristul Christopher Wolstenholme, având la activ peste 50 de premii primite, dintre care trei trofee Grammy.

Este interzis accesul copiilor mai mici de 7 ani.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani pot intra la concert pe baza unui bilet valid și cu însoțitori adulți.

Taguri: Muse, rock, festival
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL