FIESTA DEL CINE, maraton de filme scurte

FIESTA DEL CINE, maraton de filme scurte
Petrecere
Locatia
Shut Up Beach, Mamaia
Adresa
Mamaia, Constantaw Constanta
Descriere

ADFR – Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc organizeaza prima editie a evenimentului FIESTA DEL CINE, plasat la intersectia dintre film, muzica si arta si isi anunta editia pilot, ce va avea loc pe data de 1 septembrie, incepand cu ora 20:00 la Shut Up Beach, Mamaia.

Seara evenimentului va fi deschisa cu maratonul de filme scurte, intr-un cadru de poveste pe plaja, urmat de o petrecere pana in zori pe muzica celor de la Moonlight Breakfast.

Scurtmetrajele prezentate in cadrul evenimentului au fost atent alese de ADFR & ShortsUP, mai exact de selectionerul Massimiliano Nardulli (NexT Film Festival, Timishort, Brest etc) si directorul artistic ShortsUP / selectionerul de film, Alexandra Safriuc.

Selectia primei editii Fiesta Del Cine reuneste o varietate de stiluri si subiecte, pentru a reda publicului spectator o imagine cat mai relevanta a productiei de film de scurtmetraj din acest moment. Fiesta del Cine promoveaza industria filmului romanesc si a oamenilor din domeniu, dar este si un punct de convergenta prin reunirea mai multor canale de expresie artistica.

Asociatia de Dezvoltare a Filmului Romanesc este o organizatie non-profit, care ofera informatii utile despre intreaga industrie de film romanesc, cu scopul de a crea conexiuni intre partenerii din tara si cei de peste hotare.

Fondata in 2016 de un grup de tineri din domeniul filmului, ADFR isi doreste sa sustina, sa promoveze si sa dezvolte industria filmului romanesc intr-un puternic producator de film global.

ShortsUP este unul din cele mai indraznete proiecte cinematografice independente din Romania. Pornit in 2008, ShortUP a devenit in sase ani numitorul comun al filmelor scurte si bune din toata lumea, dar si numele de cod pentru evenimente inovatoare care duc experienta cinematografica la urmatorul nivel. Misiunea ShortsUP este aceea de a creste vizibilitatea scurtmetrajelor si, pe termen lung, valoarea acestora.

Taguri: Fiesta del cine
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL