FILM: Alandala te invita la prima editie a Urban #Cinema

FILM: Alandala te invita la prima editie a Urban #Cinema
Locatia
Alandala
Adresa
Str. Aurel Vlaicu 70, Bucuresti
Acces
Liber
Descriere

Marti, 16 iunie, incepand cu ora 20:00, Alandala te invita la prima editie a Urban #Cinema.

Invitat special : Sinziana Nicola. Vizionare: “Duminica” si “Violare de Domiciliu”.

Urban #cinema se doreste o platforma de promovare a cinematografiei contemporane.

Peliculele, alese din cataloagele celor mai importante festivale de film, vor aduce publicul mai aproape de realizatorii lor.

Publicul va fi astfel familiarizat cu tinerii realizatori de film ce, in curand, vor deveni nume des intalnite ale festivalelor de specialitate.

Violare De Domiciliu - Filmul este o coproducție Papillon Film si Aesir Studio si spune povestea unei femei care isi doreste independenta „totala”. O vedem intr-o situatie de viata care ii demonstreaza ca asta este de fapt, imposibil. Cred ca acest concept de „independenta” este foarte promovat, a devenit foarte „cool” si in acelasi timp este foarte putin chestionat – atat la nivel personal cat si in arta. Filmul a avut premiera in cadrul NexTFilmFestival 2015, sectiunea "Festival Friends".

Duminica - prezinta povestea lui Alex si sora lui ce afla ca o ruda apropiata este pe patul de moarte. Chiar daca nu se inteleg deloc, trebuie sa imparta spatiul restrans al masinii ca sa ajunga la spital. Drumul pare infinit si isi dau seama, in cele din urma, ca amandoi au aceeasi problema. (Next Film Festival).

Filmul a fost inclus in “Competitia nationala” si a concursului “The Pitch” a Next Film Festival, editia 2014 si a castigat premiul “Norman 2014” pentru cel mai bun scurt metraj in cadrul festivalului “Filmwinter Festival”, desfasurat in Stuttgart in 2014.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL