FILM: Seara de film 05 @ Gradina Floreasca

FILM: Seara de film 05 @ Gradina Floreasca
Locatia
Gradina Floreasca
Adresa
Bd. Mircea Eliade nr.16 Bucuresti
Acces
Liber
Descriere

Psycho este o capodoperă a cinematografiei mondiale și unul dintre cele mai bune filme ale regizorului Alfred Hitckcock

"În Psycho m-au interesat destul de puţin subiectul şi personajele. Ceea ce m-a interesat a fost să impresionez publicul cu ajutorul montajului, al imaginii, al benzii sonore şi a tot ceea ce este pur tehnic. Este o mare satisfacţie pentru noi să folosim arta cinematografică pentru a crea emoţie. Şi în Psycho am reuşit acest lucru." - Alfred Hitchcock, 1966 (Le Cinema selon Hitchcock)

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

SINOPSIS

PSYCHO

Anthony Perkins îl interpretează pe nebunul Norman Bates, ale cărui casă şi motel sunt cele mai neindicate locuri pentru a-ţi petrece o seară liniştită. Nimeni nu ştie asta mai bine decât Marion Crane (Janet Leigh), ghinionista călătoare a cărei drumeţie ia sfârşit în celebra scenă din duş, în această adaptare după romanul omonim de Robert Bloch.

Mai întai un detectiv privat (Martin Balsam), apoi sora lui Marion (Vera Miles) pornesc în căutarea ei până când suspansul şi teroarea ating cote maxime, în momentul demascării ucigaşului.

Nu este recomandat copiiilor sub 15 ani!

PREMII

Premiul Globul de Aur pentru rol secundar (Janet Leigh), 1961

Regia: Alfred Hitchcock

Scenariu: Joseph Stefano, Robert Bloch

Distribuţia: Anthony Perkins, Vera Miles, John Gavin, Martin Balsam, John McIntire, Janet Leigh

Distribuitor: Paramount Pictures

Producție: 1960, Shamley Productions, SUA

Genul: Horror, mister, thriller

Durata: 109 minute

INTRARE LIBERĂ

Rezervări – 0740.250.360

Taguri: Floreasca, film
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL