Finnebassen, Stefan Biniak si Maestros del Ritmo, de 1-3 mai la Valiug

Finnebassen, Stefan Biniak si Maestros del Ritmo, de 1-3 mai la Valiug
Petrecere
party mix
Locatia
Ponton Casa Baraj
Adresa
Str. Bolnovat, Valiug
Pagina evenimentului
Descriere
Dupa o lunga asteptare, Ponton Casa Baraj isi deschide portile de 1 mai pentru un nou sezon plin de evenimente, muzica si prieteni. Sub tematica “The week with no end” Ponton Casa Baraj impreuna cu echipa Club Management au pregatit 4 zile si 3 nopti de petreceri legendare. 
 
Joi, 1 mai, invitat la pupitru este mult-asteptatul Finnebassen, norvegianul care a cucerit scena muzicii house si topurile Beatport cu hit-uri precum If you only knew, Touching me, Baby sau Such a High. Finnebassen vine in premiera in vestul Romaniei, iar petrecerea se anunta deja a fi una masiva. 
 
Weekend-ul fara sfarsit continua vineri in acelasi ton apreciat cu Maestros del Ritmo!  John Trend si Elless isi unesc din nou fortele pentru o seara care exprima spiritul minunat al pontonului. 
 
Sambata 3 mai, Stefan Biniak revine la pupitrul Casa Baraj, in mijlocul publicului care l-a urmarit, ascultat si apreciat inca din vara trecuta cand “a scris istorie” in locatia din Valiug, la una dintre cele mai mari petreceri din 2013.  
 
Este un weekend pe care publicul cunoscator il asteapta inca de la sfarsitul sezonului trecut, un weekend cu soare, natura, muzica dar mai ales cu fericire, libertate si spirit de ponton.
 
Pentru sezonul de vara 2014, organizatorii isi vor surprinde publicul cu evenimente de top, multa muzica, invitati speciali si multa distractie.
 
Vezi aici cum s-a derulat petrecerea de 1 mai anul trecut: 
 

 
Mai multe informatii si imagini gasesti la pagina: https://www.facebook.com/ponton.casa.baraj 
 
Ne vedem si in aceasta vara la Ponton Casa Baraj, Valiug!
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL