FIRMA, GRIMUS, VELOSONICS – alternativii eclectici isi dau intalnire in Colectiv

FIRMA, GRIMUS, VELOSONICS – alternativii eclectici isi dau intalnire in Colectiv
Locatia
Colectiv
Adresa
Str.Tăbăcarilor, nr 7 (fosta fabrica Pionierul) Bucuresti
Acces
20 Lei
Descriere

Firma, Grimus si Velosonics este probabil una dintre cele mai bune combinatii de trupe rock alternative pe care o veti gasi primavara asta in Bucuresti. Eclectice acorduri si patrunzatoare versuri au sa incante capricioase papile insetate dupa o astfel de petrecere. Incalzirea ne-o va face Leo, cel care va asigura starea de visare pana la rasarit.

Rupem randurile si sambata, 28 februarie, facem cor de suflete alternative la Colectiv! Biletele pentru acest eveniment se gasesc online pe site-ul IaBilet.ro, la pretul de 20 lei: http:// www.iabilet.ro/bilete-concert-firma-grimus-si-velosonics-re-activ-cu-leo-warm-up-after-22676

Firma, trupa icon a rockului alternativ romanesc, spargea tiparele si redefinea standardele pietei muzicale de la inceputul anilor 2000, devenind emblema unei generatii marcate de piese precum „La Orbire”, „Nimeni” si „Important”.

Firma a fost prima trupa romaneasca nominalizata la o sectiune internationala - “New Sounds of Europe” si invitata sa performeze la gala MTV European Music Awards, in 2007 la München, dupa ce in 2004 fusese nominalizata la MTV European Music Awards la categoria “Best Romanian Act” si “Best Rock Band” la MTV Romanian Music Awards in 2005.

In toamna lui 2014, Firma a descantat mai multe colturi ale Romaniei (Cluj, Timisoara, Craiova, Constanta), printr-un turneu national de promovare a noului material discografic ”Descantece Vol.1 - Limited Edition Tour”, care a prilejuit o reintalnire cu publicul autohton.

Firma au lansat recent videoclipul pentru single-ul “Doua Suflete”, o piesa cu un sound matur si complex, ce combina ritmurile trip-hop cu o linie de bas hipnotizanta si o lirica seducatoare si deopotriva meditative: www.youtube.com/watch?v=OCa6kxJUAWA

www.facebook.com/TrupaFirma | https://soundcloud.com/trupafirma | www.youtube.com/FirmaChannel Grimus

Cand spui Transilvania, te gandesti automat la un loc misterios, chiar intunecat dar care exercita un farmec aparte. Datorita povestilor pe care le-am tot auzit, acest taram din inima Romaniei starneste mai multe emotii decat oricare alt loc care iti vine in minte. Iar daca vrei sa gasesti trupa ideala care sa “interpreteze” coloana sonora a unui astfel de loc, Grimus este alegerea potrivita!

Grimus este o trupa clujeana de rock alternativ, infiintata in 2005. Piesa lor de debut, Solitude, devine piesa anului la City FM, in 2006. In 2007 castiga finala nationala a concursului Global Battle of the Bands si participa la finala mondiala de la Londra, iar in 2008 apare albumul de debut, Panikon, considerat albumul anului de catre critica muzicala autohtona. In 2009, patru piese extrase de pe album ajung pe locul 1 in clasamentele radio (In A Glimpse, Backseat Driver, Confused, Insanity).

Prima lor piesa oficiala in limba romana, Umbre, lansata in 2010, devine piesa anului la City FM iar piesa Started devine coloana sonora a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile.

www.facebook.com/grimusworld | http://www.grimus.ro

Velosonics este o formatie bucuresteana de rock alternativ care la frageda varsta de un an a dezvoltat deja dinti (in versuri), umbla (deocamdata in interiorul granitelor tarii) si nu numai ca vorbeste, dar are tupeul sa si cante (fiecare la ce se pricepe mai bine, respectiv: Adrian Spier – voce, Marius Acsintoaie – chitara, Andrei Niculescu – chitara, Flavius Fabian – bass si Cristian Prihotca - tobe). Au fost “propunerea Guerrilla” in 10 orase, au fost “pariul Sunete” si au ajuns pe coperta revistei respective.

www.facebook.com/Velosonics | https://soundcloud.com/velosonics

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL