FiRMA lanseaza un nou album: Descantece - Vol. II

FiRMA lanseaza un nou album: Descantece - Vol. II
Concert
Locatia
Control Club
Adresa
Str. Constantin Mille 4, Bucuresti
Descriere

Vineri 19 mai, FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album ”Descântece - Vol II”.

Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.

 

Open doors: 21.00h

Bilete la concert: 25 lei, disponibile în avans în Control ( la bar), sau online pe https://eventbook.ro/music/bilete-firma-lansare-album-descantece-vol-ii-control-club

Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului álbum ”Descântece” nu se putea dezice de acest concept. ”Descântece – Vol. I” ( disponibil online) ieșea la lumină în octombrie 2014, după o perioadă lungă de reflecție și detașare. În stilul caracteristic, FiRMA a descris în imagini majoritatea (des)cântecelor de pe acest material discografic prin clipuri fascinante, experimente artistice îndrăznețe, ieșite din tipare, regizate chiar de solistul trupei - Daniel ”Rocca” Stoicea. De la "Baby is Crying" sau "La Orbire", viziunea artistului ne poartă printr-o multitudine de stări și perspective vizuale și prin clipurile pieselor de pe ”Descântece – Vol. I” - "Copiii Cerului”, ”În Grădina Morții” , ”Două Suflete” și ”Prizonieri de război”, ultimele două având cel mai puternic impact social și spiritual. ”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit. ”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.

Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.

FiRMA îmbină genuri muzicale precum rock, pop, synth, blues & funk și îi reunește pe scenă membrii de bază ai trupei, Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).

Facebook: www.facebook.com/TrupaFirma

Soundcloud: https://soundcloud.com/TrupaFirma

Youtube: https://www.youtube.com/c/TrupaFirma

Instagram: https://www.instagram.com/TrupaFirma 

 

 

Taguri: FIRMA
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL