Freestay live in True Club

Freestay live in True Club
Concert
live music
Locatia
True Club
Adresa
str. Franceza, 52, Bucuresti
Acces
30 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Sambata, 4 octombrie, True Club te invita sa petreci o seara live in sufragerie alaturi de Freestay.

Proiectul FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piata muzicala. Acesta a debutat in 2000, cu piesa "Dana", alaturi de trupa AMICI, cunoscand un succes imens in acea perioada. In decembrie 2013 Florin RISTEI devine cel de-al 3-lea castigator al concursului X-FACTOR Romania! 
 

 
Din 2005 a devenit solistul trupei MARFAR unde si-a completat experienta muzicala, devenind impreuna cu colegii sai una dintre cele mai apreciate trupe de cover-uri din Romania. După 7 ani de activitate in MARFAR, a hotarat ca e timpul sa incerce ceva nou, intr-o noua formula, abordand un nou stil. 
 
Astfel, impreuna cu prietenul si fostul sau coleg de trupa, Serban Niculae (clape), pun bazele acestui proiect, FreeStay. Trupa se completeaza cu Vladimir Grafu, un tanar tobosar care a surprins de la prima auditie, Mihai Toganel, bassist pe care a avut ocazia sa-l cunoasca la diferite jam session-uri, Alin Ilies, chitarist absolvent de Conservator, proaspat ajuns in Bucuresti si claparul Alin Teodorescu, cel mai tanar membru al trupei. 
 
De la 22.00 DJ Lucian incalzeste atmosfera.
Pret bilet: 30 RON (voucher de consumatie - include un shot la bar). Informatii & Rezervari: 0727.488.087
 
Ia-ti prietenii si hai la concert!
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL