Grand Opening Party: RED CLUB cu DJ PETE TONG

Grand Opening Party: RED CLUB cu DJ PETE TONG
Petrecere
house, electronica
Locatia
Red Club
Adresa
Str. Tuzla, 50, Bucuresti
Acces
60 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

Red Club, cel mai nou club de muzica house din Bucuresti pregateste un Grand Opening party de exceptie cu un invitat deosebit DJ Pete Tong, in timp ce de warm-up se ocupa Adrian Eftimie! Nu rata intalnirea de sambata, 26 ianuarie 2013.

Red Club are onoarea sa te invite la Grand Opening Party! 
 
Cel mai nou club de muzica house din Bucuresti se va inaugura cu o petrecere incendiara si un invitat special: DJ PETE TONG, ambasadorul global al muzicii electronice.
 
De-a lungul carierei sale de peste 20 de ani ca Dj la Radio BBC 1, Pete Tong a gazduit cele mai ascultate emisiuni de muzica electronica din lume: “The Pete Tong Show” si “The Essential Mix”. A fost rezident la cluburile Pacha si Eden din Ibiza si a avut o contributie majora in transformarea insulei Ibiza in capitala muzicii dance a lumii.    
 
Renumit ca fiind o adevarata legenda a muzicii electronice, Pete Tong a avut colaborari de succes cu Seal, Aloe Blacc, Dev, Yasmin, 2ManyDjs, Calvin Harris, Paul Oakenfold, Felix Da Housecat, Paul kalkbrenner, Steve Lawler si a remixat melodiile lui Cheryl Cole, James Blunt, Madonna si Robyn.
 
Printre realizarile sale se numara si aparitia sa in filmul „It’s all gone Pete Tong”, realizat in anul 2004 in Ibiza si lansat in Septembrie 2005. Personajul principal Frankie Wilde (interpretat de Paul Kaye) este un DJ care surzeste, iar titlul face referire la deja cunoscuta expresie folosita de Pete Tong „It’s all gone a bit wrong”. Filmul a castigat 2 premii la Festivalul US Comedy Arts, la categoriile „Cel mai bun actor” (Paul Kaye) si „Cel mai bun film de lung metraj” iar printre DJ-ii care au mai aparut in aceasta productie se numara Carl Cox, Tiesto, Sarah Main, Barry Ashworth, Paul van Dyk, Lol Hammond.
 
Din 2003 pana in 2007, Pete Tong a fost rezident al clubului Pacha din Ibiza, atragand oameni din intreaga lume la petrecerile sale, “Pure Pacha Nights”. In 2008 a renuntat la colaborarea cu Pacha si a inceput sa colaboreze cu Eden Club din Ibiza, unde a gazduit petrecerea “Wonderland Night”. De-a lungul acestei colaborari, i-a avut ca invitati pe unii dintre cei mai renumiti artisti, printre care Lady Gaga, Fatboy Slim, Eric Prydz, Zane Lowe, Mark Ronson, Dub Fire, Simian Mobile Disco, Faithless. In 2011 a reluat colaborarea cu Pacha Club, prin evenimentul saptamanal “All gone Pete Tong”, care s-a bucurat de un real succes. 

DJ Pete Tong revine in Romania pe 26 ianuarie, cu ocazia inaugurarii Red Club, de pe Str. Tuzla nr.50, langa club Bamboo. Invitat special in warm-up: Adrian Eftimie
 
 
Intrare: 60 lei
Biletele se achizitioneaza in seara concertului, de la intrarea in Club Red 
 
Rezervari si informatii: 0757 794 266        
rsvp@redclub.ro                        
www. redclub.ro              
facebook.com/RedClubBucharest
 
Eveniment oferit de Dance FM si prezentat de Utv!
 
RED CLUB Grand Opening Party cu DJ PETE TONG, sambata, pe 26 ianuarie 2013. 
 
Pana la petrecere va propun sa ascultam Andy Moor feat Betsie Larkin - Love Again 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL