GRASU XXL in concert @ THE PUSH CLUB

GRASU XXL in concert @ THE PUSH CLUB
Concert
hip hop
Locatia
The Push Club
Adresa
Bd. Carol, 61, Bucuresti
Acces
20 de lei
Pagina evenimentului
Descriere

The Push Club te asteapta la concert Grasu XXL! O seara de hip-hop alaturi de unul din greii scenei romanesti! O sa ascultam piese mai noi si piese mai vechi iar noaptea se va incheia cu un eveniment RnB Party!

Grasu XXL, alias Dragos Nichifor (numele sau de buletin), a inceput sa cante inca de la varsta 14 ani, fiind pasionat inca de mic de hip-hop. A crescut insa cu jazz si funk, deoarece tatal sau era un cunoscator al bass-ului.  A lansat in 2006 albumul sau de debut, numit 'Curaj'. Prin acest material si-a dorit sa scoata hip-hop-ul din 'tiparele cartierului', colaborand cu Maximilian, Paco 10 grei, Bitza, Uzzi, Swamp, Mari, Villy, Artan, Queen Bee si Houdini. Albumul s-a bucurat de foarte mare succes, de pe el fiind promovate single-urile 'Fara Filtru' (remix cu Mari, Maximilian si Paco) si 'Curaj" (feat. Swamp). Inainte de aparitia albumului de debut "Curaj" a avut numeroase colaborari cu artisti hip-hop si albumul XXL si 10 grei - 'Personajul negativ'.

A urmat infiintarea casei de productie Okapi Sound impreuna cu Paco, Guess Who si cei doi membri Agresiv (Vlad si Mitza). La Okapi Sound s-au 'nascut' numeroase proiecte hip-hop de succes: Maximilian - 'Volumu' la Maxim...ilian!!!' (2008), Guess Who - 'Probe Audio' (2009), Agresiv - mixtape 'Ap 71' (2009).
 
La inceputul anului 2012, Grasu XXL colaboreaza cu Mitza pentru piesa “Bright Lights, Bigger City” (feat. Cee-Lo Green), inclusa pe mixtape-ul “Robot”. Pe 21 iunie se lanseaza piesa “Turbofin”, al carei videoclip regizat de Spike o are in rolul principal pe actrita porno Sandra Romain.
 
Afterparty: RnB Party host: Dan Apetria - http://www.facebook.com/RnBpartyRomania
PUSH CLUB
Tel rezervari: 0734 272 422
 
Concert Grasu XXL in The Push Club, vineri, pe 9 noiembrie 2012! 
 
Pana una alta va propun sa reascultam... Turbofin si Talent Divin.
 
Tu ce piesa vrei sa asculti live?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL