Guess Who la Balul Bobocilor: Bionic Event - Creanga 2011

Guess Who la Balul Bobocilor: Bionic Event - Creanga 2011
Petrecere
hip hop
Locatia
Club Player
Adresa
Bd. Kiseleff. Bucuresti
Acces
35 de lei/120 de lei masa 6 persoane
Descriere

Colegiul National Ion Creanga ne invita la Balul Bobocilor 2011 - Bionic Event care il are ca invitat pe Guess Who, care va sustine un concert. Evenimentul va avea loc la Club Player din Bucuresti, duminica 11 decembrie 2011. 

Va invitam sa faceti alaturi de noi o calatorie in viitor, intr-o lume a tehnologiei si a masinariilor. Impreuna vom trai experienta dragostei la prima vedere, umanizarea masinariilor sau alegerea dificila dintre ratiune si sentimente. Toate acestea, impreuna cu atmosfera creata de muzica si lasere, va vor transporta intr-o lume fantastica, de care o sa va fie greu sa va detasati catre finalul serii. Asadar, in cadrul evenimentului Bionic va aşteapta o noapte de avangarda in prezentul nostru cotidian
 
Colegiul National "Ion Creanga" prezinta Bionic Event - Balul Bobocilor 2011 
 
Concert: GUESS WHO
 
Special guests:
GLAM 
THE KITTENS
CREANGA DANCE COMPANY
BODY ACTION
DOLLY WINK
 
Biletul costa 35 lei
Masa de 6 persoane costa 120 lei

Pentru bilete si rezervari apelati la numarul 0735.429.743
 
Balul Bobocilor: Bionic Event - Creanga 2011, il are asadar ca invitat special pe Guess Who si va avea loc pe 11 decembrie 2011, in Club Player din Bucuresti. 
 
Pana atunci, va propun sa intrati in atmosfera, motiv pentru care mai sus am ascultat Manifest, iar voi puteti revedea videoclipul Guess Who feat. deMoga - Tot mai sus si Guess Who - Oriunde te duci / Stiu deja.
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL