Harder Night la Underground Metal Resistance Fest IV

Harder Night la Underground Metal Resistance Fest IV
Locatia
Question Mark
Adresa
Calea Victoriei 48-50, Bucuresti
Acces
15 Lei
Descriere

A 2­a zi a festivalului Underground Metal Resistance aduce in prim plan sonoritati mai grele ce se inscriu in axa stoner/sludge/desert rock si va avea loc pe 6 martie in Question Mark incepand cu ora 20:00.

Cu ocazia editiei cu numarul 4 a festivalului Underground Metal Resistance va prezentam, in premiera pentru acest concept, trupa Corecom din Bulgaria. Infiintata in 2011, Corecom aduce pe scena din Question Mark un sound bazat in sludge metal cu influente de death, groove si thrash.

Alaturi de invitatii din Bulgaria, seara va fi completata de inca 2 trupe alese special: Wooldozer vor aduce o doza serioasa de stoner/desert rock, iar Keeng Ra’at revin in cadrul festivalului cu inca un show axat pe improvitatii stoner.

Line­up­ul serii:

Corecom

https://www.facebook.com/cor3com

Wooldozer

https://www.facebook.com/wooldozer

Keeng Ra’at

https://www.facebook.com/keengraatband

Underground Metal Resistance Fest revine in 2015 cu editia numarul 4 prezentata de Cavalleria Extreme Division si gazduita de Question Mark. Evenimentul se va intinde din nou pe o durata de 4 zile ­ mai exact 5,6,7 si 8 martie ­ cu seri nisate in mare parte pe diferite genuri reprezentative pentru scena de metal underground din Romania.

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Programul complet al festivalului:

5 martie, Joi – TBA

6 martie, Vineri – Harder Night – Corecom, Wooldozer, Keeng Ra’at

https://www.facebook.com/events/774927869255980/

7 martie, Sambata – Extreme Night – DinUmbra, Akral Necrosis, Spinecrusher

https://www.facebook.com/events/998515570163192/

8 martie, Duminica – Thrash Night – N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case, Deathrattle

https://www.facebook.com/events/560556437414474/

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL