Heaven Studio 5 years Anniversary!

Heaven Studio 5 years Anniversary!
Petrecere
party mix
Locatia
Heaven Studio
Adresa
Strada Cerna Tismana
Descriere

Brilliantissimo & Stroke 69 sunt cei care se ocupa de muzica la Heaven Studio 5 years Anniversary! Se anunta un super party cu efecte speciale, costumatii si mai ales multa energie!

Sambata 8 decembrie sarbatorim in stil glamour implinirea a 5 ani de existenta a celui mai mare club din vestul tarii. Timp de 5 ani, pe scena Heaven Studio au concertat artisti internationali de top precum: Low Deep T, Inna, Ja Rule, Mohombi, Lumidee, Dan Balan, ATB sau Fedde le Grande si binenteles cei mai indragiti artisti romani: Antonia, Grasu XXL, Guess Who, sau Directia 5.

Sambata, pentru a sarbatori cu fast, Budoar Dancers incanta privirile cu cel mai extravagant show din Romania, Brilliantissimo: o avalansa de efecte speciale, costumatii luxuriante, acrobatii, dans si energie!
 
Mai mult, hit-ul Beautiful smile - se va auzi live in Heaven Studio, deoarece Stoke 69 au pregatit un concert de exceptie!  
 
O aniversare de proportii alaturi de toti prietenii care fac noptile sa fie pline de stralucire si distractie in Timisoara!  
 
Vino sa sarbatorim impreuna 5 ani de petreceri extraordinare in Heaven Studio, sambata 8 decembrie!
Heaven Studio 5 years Anniversary cu Brilliantissimo & Stroke 69 la Timisoara!
 
In incheiere sa revedem videoclipul Beautiful Smile
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL