Hip Hop Kolektiv II @ Colectiv

Hip Hop Kolektiv II @ Colectiv
Locatia
Colectiv
Adresa
Str.Tăbăcarilor, nr 7 (fosta fabrica Pionierul) Bucuresti
Acces
29/39/50 Lei
Descriere

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic va invita la editia a doua a HIP HOP KOLEKTIV ! Dupa ce la prima editie in primavara i-am avut invitati pe Parazitii, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alaturi de multi alti invitati, de data aceasta este timpul ca un nume international sa suie pe scena HHK, mai exact, direct din East LOS ANGELES, California, legendara trupa de latin hip hop, DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate.

Organizatorii promit sa ofere iarasi un afis cu 6 nume serioase, asa ca pe facebook event-ul showului roaga din nou fanii sa voteze si sa propuna artisti locali pe care doresc sa-i vada pe scena din Colectiv. Votarea ale loc aici: www.facebook.com/events/1494374740843739/

Invitatul special al serii este nimeni altul decat VLAD DOBRESCU (CTC) care va oferi un DJ SET pe masura evenimentului si va asigura si partea de after party !

Biletele pentru showuL DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv, pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet la urmatoarele preturi:

- 29 de lei primele 50 de bilete, oferta speciala earlybird

- 39 de lei in presale

- 50 de lei la intrare

Biletele sunt de asemenea in vanzare si pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim http://www.eventim.ro/ro/bilete/delinquent-habits-bucuresti-club-colectiv-720597/performance.html

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL