Horia Brenciu - MY WAY, un concert-eveniment la Sala Palatului

Horia Brenciu - MY WAY, un concert-eveniment la Sala Palatului
Concert
swing
Locatia
Sala Palatului
Adresa
str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti
Acces
TBA
Descriere

Horia Brenciu are o propunere, MY WAY, un nou spectacol-eveniment realizat alaturi de HB Orchestra Big Band la Sala Palatului din Bucuresti, pe 29 si 30 noiembrie 2012. My Way este un omagiu adus lui Frank Sinatra si isi propune sa reinvie glorioasa epoca a muzicii swing, un gen atat de apreciat!  

In noiembrie, Sala Palatului canta swing impreuna cu Horia Brenciu si HB Orchestra Big Band, intr-un spectacol-eveniment. "MY WAY" reinvie glorioasa epoca a muzicii swing si aduce in prim plan un gen care a facut istorie in lumea filmului, a muzicii si, fara indoiala, in inima publicului. 
 UPDATE: Va anuntam ca va avea loc si un al doilea concert, pe 30 noiembrie, tot la Sala Palatului. 
Conceput ca un omagiu adus lui Frank Sinatra, evenimentul poarta numele uneia dintre cele mai populare piese ale celebrului artist. “MY WAY” este cea mai iubita, fredonata si cantata partitura a tuturor timpurilor. Frank Albert Sinatra s-a nascut pe 12 decembrie 1915 si avea sa devina varful generatiei sale si una dintre figurile emblematice ale secolului al XX-lea. in luna decembrie a acestui an, Sinatra ar fi implinit 97 de ani. Acest concert, sustinut in apropierea zilei sale de nastere, devine un pretext excelent pentru Horia Brenciu sa demonstreze, in felul sau unic, faptul ca muzica swing este la fel de vie si emotionanta ca in vremurile de odinioara.
 
Cand m-am indragostit de muzica lui Sinatra aveam putin peste 22 de ani… si odata cu “MY WAY” i-am descoperit pe toti… Pe Dean, Crosby, Sammy, Astaire, Darin, Cole, Ray, Aretha, Peggy, Callaway, Gershwin, Porter, Basie, Ellington, Bennett si pe multi, multi altii care au facut istorie… Dintr-o data, o lume ascunsa, plina de refrene celebre, poezie, mesaj, sensibilitate, filme, big band-uri, Oscaruri, barbati charismatici si femei superbe mi s-a dezvaluit ochilor si urechilor. Epoca muzicii de jazz si swing facea inca o victima: pe mine! Am inceput sa invat sa cant, sa gandesc, sa sper, sa sufar si chiar sa si iubesc pe muzica swing… Toate aceste lucruri mi-au format un nou univers, in care se conturau pasiunea, dragostea si cheful de a trai indiferent daca afara ploua, ninge sau e arsita nemiloasa, declara Horia Brenciu.

Iubit cu intensitate, acest stil muzical a intruchipat, intre anii 1930 si 1945, mangaierea, desfatarea, tihna si sentimentul de dragoste si de libertate intr-o perioada greu incercata. In anii '30, marea criza economica a provocat o mare suferinta careia oamenii i s-au opus prin dans si muzica uitand, astfel, de griji si de nevoi. in vremurile noastre, poate la fel de nefavorabile, Horia Brenciu, artistul care rezoneaza perfect cu muzica swing, impreuna cu HB Orchestra Big Band vor transmite publicului jovialitatea, optimismul si bucuria generate de acest concept muzical. 
 
Acelasi Horea Brenciu mai spune si ca MY WAY” nu se traduce neaparat prin “drumul meu”, explica artistul, ci mai degraba prin felul meu, maniera mea de a simti si de a vedea viata prin intermediul acestor lucrari speciale. in concertul din noiembrie, toate partiturile au fost adaptate productiei noastre, dupa cele mai inspirate versiuni scrise de cei mai mari aranjori ai secolului al XX -lea. Dupa tot ce am ascultat in ultimii 20 de ani, productiile de gen ale lui Harry Connick Jr si Rod Stewart sau cele ale mai tinerilor Robbie Williams, Michael Buble sau Jamie Cullum, voi incerca sa ma alatur, cu toata modestia si umilinta, predecesorilor mei. Cu mine vor fi cei mai buni muzicieni din Romania. Anul acesta, pe 29 noiembrie, unul dintre cele mai dragi visuri muzicale ale mele se va implini! Vreau sa faceti parte din el!
 
Pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, Horia Brenciu si HB Orchestra Big Band vor rescrie o pagina a istoriei muzicii. Peste 25 de instrumentisti, o echipa fabuloasa de balet si invitati surprinzatori, iata doar o parte din tabloul celei mai elaborate productii muzicale a ultimilor 20 de ani!
 
Biletele costa 75, 100, 150, 200 si 250 de lei se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea – parter, Magazinul Diverta, Oficiile Postei Romane recomandate de bilete.ro si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro 
 
MY WAY, un nou concert-eveniment marca Horia Brenciu are loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 29 noiembrie 2012. Se anunta un nou show total, realizat de unul din cei mai profesionisti oameni de pe scena romaneasca, cred ca sunteti de acord cu mine. 
 
Pana atunci haideti sa il revedem show-ul facut de Horia Brenciu in Garajul Europa FM!
 
Cate concerte cu My Way credeti ca va sustine Horia Brenciu anul acesta la Sala Palatului?
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL