Horia Brenciu si HB Orchestra in Turneu National: “Fac ce-mi spune inima”!

Horia Brenciu si HB Orchestra in Turneu National: “Fac ce-mi spune inima”!
Concert
pop, rock
Acces
60-125 de lei
Descriere

Horia Brenciu si HB Orchestra duc spectacolul "Fac ce-mi spune inima" in turneu prin intreaga Romanie, si in premiera va ajunge si la Chisinau in Republica Moldova! Turneul lui Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima va include 20 de orase si se va desfasura intre 23 aprilie si 30 mai 2012.  

20 de orase vor gazdui cel mai asteptat show al primaverii.
 
Horia Brenciu si HB Orchestra pornesc intr-un turneu de 20 de orase. Artistul va strabate toata tara si in premiera va canta in capitala Moldovei, la Chisinau. Anul trecut, pe 25 martie, Horia Brenciu sii HB Orchestra revolutionau entertainment-ul din Romania cu primul show „Fac ce-mi spune inima” la Sala Palatului. Artistul a promis atunci ca va fi alaturi de fanii sai in fiecare primavara, iar anul acesta, pe langa cele doua spectacole programate initial, a sustinut inca doua.
 
Din dorinta de a fi aproape de fanii din toata tara, Horia Brenciu va face un turneu impresionant, in care va strabate Romania in lung si-n lat. Timp de 6 saptamani, 10.000 de inimi din 20 de orase vor bate la unison cu Horia Brenciu si HB Orchestra.
 
Un eveniment marca Horia Brenciu este un show unde interactivitatea atinge cote maxime. Conectat in permanenta cu publicul, Horia Brenciu genereaza audientei bucuria de a trai. Totul se misca, doar timpul sta in loc. Asta pentru ca, atunci cand iti asculti inima si te invadeaza bucuria, zambetul iti va alunga orice problema!

Horia Brenciu a aflat care este ratiunea de a trai, a transpus-o in muzica si o impartaseste publicului la fiecare concert. “Fac ce-mi spune inima” – vibreaza sala odata cu Brenciu si HB Orchestra! In termeni estetici, un show Brenciu este catharsis: purifica, arde emotiile negative, elibereaza stresul, frica, nelinistea, ca si cand auditoriul ar fi supus unui tratament.
 
Dati frau liber emotiilor, lasati-va cuprinsi de bucurie, energie si frenezie intr-un spectacol total cu Horia Brenciu si HB Orchestra!
 
Iata care sunt datele fiecaruia dintre spectacole si locatia in care fanii vor putea vedea spectacolul Fac ce-mi spune inima cu Horia Brenciu & HB Orchestra.
 
23 aprilie - Craiova - Casa de Cultura a Studentilor
 
24 aprilie - Timisoara - Filarmonica Banatul
 
25 aprilie - Arad - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
26 aprilie - Satu Mare - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
29 aprilie - Oradea - Teatrul de Stat
 
30 aprilie - Cluj - Casa de Cultura a Studentilor
 
6 mai - Deva - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
7 mai - Sibiu - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
8 mai - Brasov - Teatrul Dramatic
 
9 mai - Ploiesti - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
14 mai - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
15 mai - Bacau - Teatrul de Vara
 
16 mai - Iasi - Sala Providenta
 
17 mai - Chisinau - Palatul National
 
21 mai - Tg. Mures - Palatul Culturii
 
22 mai - Bistrita - Sala Sporturilor
 
23 mai - Suceava - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
28 mai - Pitesti - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
29 mai - Rm. Valcea - Sala Sporturilor "Traian"
 
30 mai - Buzau - Casa de Cultura a Sindicatelor
 
Spectacolele vor incepe in toate locatiile la ora 20.00, cu exceptia concertului din Ploiesti, care se va desfasura incepand cu ora 19.00, deoarece in aceeasi seara are loc finala UEFA League la Bucuresti. Pretul biletelor variaza in functie de oras.
 
Horia Brenciu a sustinut la sfarsitul lui martie la Bucuresti 4 concerte consecutive din seria Fac ce-mi spune inima! detalii si bineinteles poze de la primul concert de la Bucuresti avem aici, de asemenea va reamintesc si super show-ul facut de Horia Brenciu in Garajul Europa FM, unde am putut asculta, in premiera Diamantele se sparg!
 
Te numeri printre fanii lui Horia Brenciu? Ai mai avut ocazia sa il vezi live? Ai deja bilet la vreunul din concertele din Turneul National : Horia Brenciu & HB Orchestra- Fac ce-mi spune inima ?
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL