I LOVE FESTIVAL!

I LOVE FESTIVAL!
Locatia
Padurea Paulesti
Adresa
Ploiesti
Descriere

Toti cei care isi doresc un week-end mai deosebit, cu muzica buna intr-un altfel de cadru sunt asteptati la I LOVE FESTIVAL.  Este primul eveniment muzical de amploare organizat in natura, intre 27 si 29 mai, la Padurea Paulesti! O adevarata experienta in care muzica se imbina cu verdele padurii, in decursul celor 3 zile de diversitate si voie buna.

Asadar indiferent daca vrei sa scapi de betonul din oras sau vii numai pentru muzica,I LOVE FESTIVAL iti garanteaza o mega-distracție in aer liber, la soare, la iarba verde, cu cei mai buni artisti si DJ in line-up dupa cum puteti vedea si din prezentarea de mai jos.

MAIN STAGE
Techno // Electro // Minimal // Deep house // Tech-house // Synth-pop'

Atractia principala a festivalului, cea mai mare scena va gazdui headlinerii, DJ-ii de top pe care nu trebuie sa-i ratati.

Vineri, berlineza Ellen Allien aduce sound-ul Bpitch Control in Romania, iar francezul Sebastien Leger vine cu un aer fresh de house.

Sambata, mult-asteptatul DJ legendar de techno Kevin Saunderson mixeaza in padure, pe aceeași scena cu Industrialyzer, un exponent al "noului" techno, mai rapid si la fel de interesant.

Scena locala este reprezentata de crema DJ-ilor romani, incepand cu Optick, in prezent numarul 1, și continuand cu cei care strang mulțimi la toate petrecerile, Rosario Internullo, Kool, Negru, Narcissa și Mahony.
 

Vineri, 27 mai: Ellen Allien, Sebastien Leger, Rosario Internullo, Negru, Kool 
Sambata, 28 mai: Kevin Saunderson, Industrialyzer, Optick, Narcissa, Mahony

SELECTRO STAGE 
Breakbeat // Drum & bass // Dubstep // Garage // Two-step // Electro

Marika si D-Laid patroneaza scena Selectro, o transpunere in aer liber a petrecerilor demențiale din fiecare miercuri. Iubitorii breaks și drum&bass sunt rasfațați la aceasta scena cu trupe și DJ de excepție, de la Slyde, cel mai de succes proiect Finger Lickin', la celebrul Ed Rush, responsabil pentru multe producții Virus. Nu vor lipsi Deekline, unul din pionierii sound-ului "booty breaks", live-act-ul demențial Șuie Paparude și nici trupa inființata de fostul lor solist Cezar impreuna cu Bogdan Popoiag, R.O.A. Vor mai mixa aici beats'nbreaks și multe alte nebunii Gojira și Bully pe 27 mai, respectiv Dropdread și NotSoCommonDJ, pe 28 mai.

Vineri, 27 mai: Slyde, Șuie Paparude, Gojira, Marika, Bully 
Sambata, 28 mai: Ed Rush, Deekline, R.O.A., D-Laid, DropDread, NotSoCommonDJ

FUSION STAGE
Hip-hop // Indie // Alternative // Trip-hop // Experimental // Funky // New age

Cei care doresc o alternativa o pot gasi pe aria Fusion, unde din prima seara (vineri, 27 mai) se vor reuni cele patru elemente de baza ale culturii hip-hop: turntablism, MC-ing, graffiti și breakdancing.

Vor susÈ›ine lirici grele cei mai in voga MC È™i trupe ale momentului: Norzeatic aka Vexxatu Vexx impreuna cu Khidja Live Band (Electric Brother - bas, Alex Anastasiu - vibrafon, Tavi Scurtu - tobe), ParaziÈ›ii, CTC, membrii Armada Cedriy2k, Carbon È™i Aforic; aceÈ™tia sunt dublaÈ›i de grei ai turntablismului romanesc: FaiboX din Turntable Science, membrii Facem Records Dj Chill Will, Dj Sauce È™i Dj Grigo, UFE & Zicu. Evenimentele se vor derula È™i a doua zi pana seara, cand Dj Chill Will va asigura ambianÈ›a in cadrul concursului de graffiti, iar Grigo va pune in miÈ™care trupurile celor de la b-boy battle-ul de breakdance. In cea de-a doua seara (sambata, 28 mai) pe scena Fusion vor canta live cateva trupe romaneÈ™ti indie excelente, precum Les Elephantes Bizarres, The Mood, The Mono Jacks È™i Tolouse Latrec. DJ Teo de la celebrul Club A va mixa in deschidere. 

Vineri, 27 mai: ParaziÈ›ii, CTC, Aforic, Carbon, Ufe & Zicu, Norzeatic & Khidja (Live Band), Cedriy2k, Dj Grigo, FaiboX, DJ Sauce, Chill Will 
Sambata, 28 mai: Les Elephants Bizarres, The Mood, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, DJ Teo
 

DISCOBALL STAGE
Disco // Funky // House // Deep house // Minimal // Tech-house // Italo

Petrecerea merge non-stop in zona Discoball, unde fanii deep & disco iși vor putea satisface pofta de dans pe seturile unor DJ foarte apreciati pe scena bucuresteana și nu numai.

Britanicul Chris Simmonds revine in Romania pentru a demonstra ca house-ul sau este preferat in inimile noastre. Vor mixa in acelaÈ™i luminis discoball cei trei membri AWD House, Kosta, Narcis, Piftek, dar È™i duo-ul format din Vania & Thornado, OK Corral. O impresionanta insiruire de DJ autohtoni vor genera cu siguranta cea mai pozitiva energie pe aceasta scena, unde notiunile de timp, ora, ceas, program se pierd in muzica. Be there! 

Line-up: Chris Simmonds, OK Corral, VRT, Bogman, Jay Bliss, Mihai Popoviciu, AWD House, Rotopercutor, Hado, Miss I, Onu, Kendre, Piuk, Mihai Amatti, Flat, Ilau, Nusha, Giuser, Dragos Rusu, HiJack, Fouchat

Biletele costa in avans: 70 de lei pentru toate cele 3 zile (acces la orice ora) si pot fi achizitionate la Diverta, Urbo.ro, myticket.ro si biletoo.ro, magazinele Ollie Gang Shop si Outwear, Pizzeria Maxx

La intrare variantele sunt 50 de lei vineri si sambata intre orele 20 si 6 sau 30 RON sambata si duminica intre orele 6 si 20.

Pentru cei care nu stiu, Padurea Paulesti e situata in apropiere de Ploiesti. Din Bucuresti, se pote ajunge fie cu trenul, pana la Ploiesti Sud fie cu microbuzele oferite de organizatori care vor pleca din ora in ora de la Casa Presei si Obor.

Toate detaliile si modificarile de ultima ora pot fi urmarite pe www.ilovefestival.ro

.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL