Incepe Trofeul Club A - Avanpost Rock!

Incepe Trofeul Club A - Avanpost Rock!
Locatia
Club A
Adresa
Blanari,14, Bucuresti
Acces
gratuit
Descriere

Trofeul Club A - Avanpost Rock concursul care va premia noutatea si originalitatea unui proiect muzical propune pe 7 februarie prima etapa. Dintre cele 31 de trupe alese primele care vor intra in concurs vor fi Flesh Rodeo si Manfellow, in timp ce VooDoo vor fi invitati pentru un concert.

Trofeul Club A - Avanpost Rock da startul competitiei! Vor concerta trupele Flesh Rodeo si Manfellow! Invitati in concert: VooDoo
 
Flesh Rodeo
O trupa de alternative metal din Bucuresti. Formatia activeaza inca din 2008, in diverse formule, dar si-a definitivat line-up-ul de abia in 2011, an in care a inceput si aparitiile live. Pana in prezent, Flesh Rodeo au sustinut 11 concerte, impartind scena cu nume cunoscute precum Alternativ Quartet, Luna Amara, Astero sau Up To Eleven.

Flesh Rodeo inseamna:
 
Radu Ursoiu – voce
Andrei Bratu – chitara, backing vocals
Alexandru Zamfir – chitara
Teodor Antim – bass
Bogdan Horodnic – tobe
 
Manfellow s-a infiintat in primavara anului 2011 la initiativa lui Dan Leompescu (Danny).
 
Trupa abordeaza stilul indie rock cu influente electro-pop. Baietii au deja aproximativ 20 de compozitii proprii, din care se vor selecta multe pentru editarea primului album. Membrii trupei au o experienta indelungata pe scena, facand parte, de-a lungul timpului, din mai multe formatii consacrate din peisajul muzical autohton.
 
Prima aparitie in public a trupei a avut loc pe scena Festivalului de jazz-rock de la Campina, pe data de 6 august 2011, unde s-au bucurat de reactia pozitiva a publicului.
 
Cei 4 lucreaza intens la definitivarea soundului, urmand sa inregistreze albumul de debut „Wake Up Call".

Manfellow sunt:
 
Dan Leompescu - lead vocal, guitar, piano
Claudiu Rusu - drums, percussion
Cristi Anca - guitar, backing vocal
Andrei Filip - bass, backing vocal
 
 
VooDoo
 
Piesele compuse au din ce in ce mai mult amprenta fuziunii muzicale alternative-metal/reggae, dorinta de a iesi din retete deja existente fiind esentiala in abordarea trupei. Reggae-ul pe care Fabian il simte in vene, groove-urile imprevizibile, agresive si pline de energie ale lui Cristi, care te fac sa dansezi impreuna cu miscarile tribale nebunesti ale lui Fabian, riffurile masive si melodicitatea chitarelor lui Cosmin, toate, sustinute de un sound modern, alcatuiesc o reteta unica ce produce dependenta. In 2011 a fost lansat primul album al trupei, urmand ca acesta sa fie sustinut in 2012 de cat mai multe concerte, in care magia VooDoo va putea fi simtita din plin de public.
 
VooDoo inseamna:
Fabian Sasu - voce
Cosmin Lupu – chitara, voce
Cristi Dumitrescu - tobe, percutii
 
Trupa castigtoare a Trofeului Club A – Avanpost Rock va concerta la mijlocul lui iulie la EXIT Festival 2012.
 
Mai multe detalii despre Avanpost Rock aflam aici
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL