Inksane Party in Club Fabrica

Inksane Party in Club Fabrica
Petrecere
Locatia
fabrica
Adresa
Str. 11 iunie nr. 50, Sector 5 BucurestiBucuresti
Descriere

Pregateste-te sa vii la una din cele mai tari petreceri adresate oamenilor ce iubesc stilul alternativ. Daca iti plac tatuajele, piercing-urile si muzica buna, ai noroc! Ce ti-am pregatit?

In primul rand muzica ce te va face sa topai pana dimineata alaturi de Gabi (E.M.I.L/Niste Baieti) si Bogdan Munteanu. Partea vizuala o sa fie completata de proiectii de videoclipuri si fotografii din seria foto Babe Ink by Suzana Pleșca, dar si de expozitia de tablouri pictate de Sabin Alioșa. Vom face karaoke de grup cum nu s-a mai vazut, fotografii printate pe loc cu Do It YourSelfie si ne vom lua la intrece pentru shot-urile si long drink-urile Inksane in zona de DrinkINK games - powered by Jameson. Cei de la Tattoomed sustin cultura alternativa si vor oferi tuturor sample-uri de produse de ingrijire a tatuajelor si a pierce-urilor.

Castigatorii concursurilor de cultura muzicala dar si cele mai iesite din comun tatuaje de cuplu, vor primii super premii oferite de SkullCandy, TattooMed, Gateway VR Studio, Monster Energy, Skandal și Pierce Yourself. Nebunie curata! Asa ca ia-ti jumatatea si prietenii si vino vineri, 24 februarie, de la ora 21, in club Fabrica, pe strada 11 Iunie nr. 50, sa petreci asa cum nu ai mai facut-o pana acum!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL