Kaido Kirikmae - concerte ambient electronica

Kaido Kirikmae - concerte ambient electronica
Concert
ambient electronica
Descriere

Kaido Kirikmae e un muzician din Estonia care va sustine in urmatoarele zile cateva concerte in tara noastra. Muzica pe care o face e greu de incadrat noi o sa ii spunem ambient electronica, cu mentiunea ca latura experimentala nu e deloc de neglijat. 

Kaido Kirikmae a debutat in muzica in anii '90, activand in trupe punk-rock psihedelic. Inca inainte de inceputul anilor 2000 a inceput sa puna accentul pe experimente in incercarea de a creea imagini sonore inedite, o muzica deatmosfera care transpune ascultatorul intr-o noua lume. 
 
Artistul estonian a cantat pana acum in cluburi, dar si in biserici din Tarile Baltice, Rusia, Polonia, Elvetia, Germania sau Marea Britania. 
 

 
Kaido Kirikmae si Mr. H (Ugly Sound System, Timisoara) vor sustine in perioada urmatoare o serie de concerte in partea de vest a tarii dupa urmatorul program:
 
13 august: Arad - KF 
14 august: Alba Iulia - Habitat
15 august: Timisoara - D'Arc pe Mal
16 august: Rosia Montana - FanFest 2012
18 august: Timisoara - Gradina Arhitectilor
 
 
Dupa ce l-am vazut in biserica, haideti sa mai ascultam inca o bucata semnata de Kaido Kirikmae
 

Seal (demo 2009) by Kaido Kirikmäe

 
Propunerea mea de astazi vine din zona experimental ambient electronica, muzicianul e din Estonia, se numeste Kaido Kirikmae iar cei din Timisoara, Arad sau Alba Iulia il pot vedea saptamana viitoare. 
 
Nu pot incheia fara sa va invit sa aruncati o privire si la programul FanFest 2012.
 
Daca v-a placut Kaido, va propun sa ascultati si Manki'n'Stieb sau Avant'n Gard pe care de altfel ii puteti vedea si la FanFest.
 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL