Kalistenic si Dark Fusion concert metal in Underworld

Kalistenic si Dark Fusion concert metal in Underworld
Concert
death metal, metal
Locatia
Club Underworld
Adresa
Coltei, 48, Bucuresti
Acces
10 lei
Pagina evenimentului
Descriere

Kalistenic si Dark Fusion pregatesc o noua seara de metal in Club Underworld, sambata, 29 septembrie de la ora 20.30. Va fi o seara de metal numai bun de headbang! 

Kalistenic este o noua trupa din Bucuresti formata la sfarsitul lunii martie 2011. Avand influente muzicale diferite membrii trupei au creat un sunet ce imbina genurile groove si death metal, adaugand atat pasaje melodice dar si tehnice sau chiar brutale. Primul demo inregistrat in iunie 2011 prezinta un material promitator si cu un sound proaspat pe scena de metal romaneasca. 

Dark Fusion este un proiect ce vrea sa trezeasca in fiecare om revolta fata de toate problemele existente langa noi fie ele politice, militare, sociale si religioase. Astfel a aparut trupa la inceputul anului 2010 propunand un metal old school asezonat cu elemente de hardcore, death si thrash metal intr-un concept pe care ei il numesc fusion metal. Dark Fusion va invita la un show unde va veti simti bine si asculta muzica agresiva. 
Kalistenic si Dark Fusion vor sustine un concert in Underworld club joi, 29 septembrie de la ora 20.30. Biletul va fi 10 lei, in care intra si un suc/bere. 
 
Aceeasi locatie ne propune un alt concert interesant cu britanicii de la Khuda, un duo post-rock instrumental. 
 
ROCK ON! 
Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL